1. Nieuws
  2. Onze winkel is weer geopend!

Onze winkel is weer geopend!

1-3-2021

 

In verband met het coronavirus willen wij u graag over ons beleid informeren:

(bijgewerkt 1 maart 2021)


Onze winkel: weer geopend op afspraak vanaf woensdag 3 maart 2021!
Wij mogen onze winkel weer openen! U kunt een afspraak maken voor een bezoek aan onze winkel door ons te bellen op 0516-541129 of door een e-mail te sturen naar info@arob.nl. Het bezoeken van onze winkel kan tijdens onze normale openingstijden (zie onderaan bericht voor de tijden).

Ook zijn we telefonisch bereikbaar voor advies of het plaatsen van een bestelling die u dan bij ons kunt afhalen. Bestelling kunnen telefonisch (0516-541129) of per e-mail info@arob.nl of in onze webshop geplaatst worden waarna u ze kunt op komen halen (click en collect) of laten verzenden met PostNL.


Onze technische dienst
De werkplaats is geopend voor alle voorkomende reparaties, u kunt het bij ons brengen en indien het direct gerepareerd kan worden dan kunt u er buiten of in uw auto op wachten.

Webshop 
Heeft u producten van ons nodig? Dan is het ook mogelijk om het via onze webshop te bestellen (www.arob.nl). Uw bestelling wordt dan dezelfde dag nog verzonden (mits op voorraad) en wordt dan normaal gesproken de volgende werkdag geleverd door PostNL. U ontvangt na bestelling een track en trace code zodat u de bestelling kunt volgen.
Ophalen in onze winkel is ook mogelijk, kies dan tijdens het bestelproces dat u uw bestelling in de winkel wilt komen ophalen.


Campers en caravans
Onze monteurs werken door met de montage en reparatie van automatische / handmatige schotels, televisies, achteruitrij camera's, navigatiesystemen en zonnepanelen voor uw camper of caravan. Het gaat op afspraak (telefonisch 0516-541129 of door een email te sturen naar info@arob.nl). Onze tip: breng uw camper nu alvast bij ons, wij verwachten namelijk dat het straks erg druk wordt als de maatregelen versoepelt worden. Op deze manier kunt u dan direct op vakantie zodra het weer kan!

Bij u thuis
Heeft u een storing aan uw schotel installatie thuis? Onze monteurs kunnen bij u langskomen voor bijvoorbeeld het afstellen of vervangen van uw schotel maar komen niet bij u binnen. U ontvangt dan na ons bezoek een factuur per e-mail. 

Contact:
Het kan mogelijk langer duren dan normaal voordat u telefonisch contact met ons krijgt of antwoord krijgt op e-mail vanwege een lagere bezetting van ons personeel.  

Wij zijn bereikbaar op 0516-541129 of info@arob.nl, we helpen u graag!

Bedankt voor uw begrip en voor iedereen veel sterkte de komende tijd, denk goed om uzelf en om elkaar!


Openingstijden:

maandag 9:00 - 18:00
dinsdag 9:00 - 18:00
woensdag 9:00 - 18:00
donderdag 9:00 - 18:00
vrijdag 9:00 - 18:00
zaterdag 9:00 - 17:00
zondag Gesloten

Deel dit bericht

Meer