1. Nieuws
  2. Food Network en Fine Living nieuw bij Canal Digitaal

Food Network en Fine Living nieuw bij Canal Digitaal

10-7-2014

Met ingang van 24 juni 2014 zijn de lifestylezenders Food Network en Fine Living toegevoegd aan het zenderaanbod van CanalDigitaal.

Houd je van koken? Dan valt zender Food Network vast bij je in de smaak. Want zoals de naam al doet vermoeden draait het bij deze zender in de breedste zin van het woord om eten. Je ziet echt alles wat met het bereiden van gerechten te maken heeft. Met internationale recepten en handige tips en tricks. Leuk, lekker en leerzaam voor iedereen.

De zender Fine Living biedt je alles om het leven vooral bijzonder en leuk te maken. Met inspirerende programma’s over wonen, fashion, entertainment en design.

Food Network en Fine Living bevinden zich op respectievelijk nummer 59 en 60 van de CanalDigitaal zenderlijst. En zijn te zien voor klanten met het FamilieHD-pakket, het Entertainment-HD-pakket en het TopHD-pakket.

CanalDigitaal biedt op 3 juni nieuwe geforceerde zenderlijsten aan (in HD en in SD). Ontvangers van de merken M7, Philips en een groot aantal andere ontvangers laden nieuwe zenderlijsten automatisch in.

Heeft u een ontvanger waarbij de zenderlijst handmatig moet worden vervangen? Mail ons dan voor meer info info@arobantennebouw.nl


Deel dit bericht

Meer