Over ons, Én over u

 

Van antennebouw tot satelliet televisie én internet

In 1984 zijn wij (Rolf en Froukje Edens) begonnen met Arob Antennebouw. In de eerste jaren hebben we antennes en antennemasten aangelegd. De opvolgende jaren zijn we ook kabel TV netwerken en installaties voor campings, hotels en bungalowparken aan gaan leggen en onderhouden. Kort daarna kwamen de automatische schotelantennes voor campers en caravans. Het Nederlandse merk Travelvision was de eerste die daar mee begon en wij waren hun hoofddealer.

Rolf en Froukje Edens.
 

Kom tot ontspanning in onze winkel

Wanneer u bij ons komt vinden we het belangrijk dat u zich prettig voelt. We bieden u graag een kopje koffie met cake aan in onze kantine, of in de Friese buitenlucht. Onze adviseurs in de winkel  helpen u graag met al uw vragen en nemen hier uitgebreid de tijd voor.


Geniet van de prachtige Friese natuur

Siegerswoude ligt niet in het centrum van Nederland. Voor sommigen lijkt dat misschien een nadeel, maar Siegerswoude ligt in een prachtig bosrijk gedeelte van Friesland. Veel van onze klanten die verder moeten reizen hebben er al een mooi dagje uit van gemaakt. We vertellen u graag over de mooiste wandel- en fietsroutes in de buurt!
 

Ongekende expertise, kundige medewerkers

In de satelliet tv branche is er geen specialist met zoveel kennis als Arob Antennebouw. In 99% van de gevallen kunnen wij u helpen met uw persoonlijke situatie. Door onze uitgebreide kennis hoeft dit meestal niet veel te kosten. Onze zoon Johan is van jongs af aan opgegroeid binnen het bedrijf en doet veel van de installaties bij campers en caravans en zijn collega Ralf helpt hem daar in mee. Gerrit, en Gerard helpen u vriendelijk en vakkundig met de installaties bij u thuis en op locatie.


Veel ervaring in de zakelijke markt

We hebben meer dan 200 hotels (ook ver over de grens), campings en bungalowparken als klant voor televisie en internet.
 

Glasvezel en draadloos internet

Siegerswoude was het eerste dorp met draadloos internet van Nederland. We leggen nog steeds installaties aan voor draadloos internet, vooral in het buitengebied.

Glasvezel aanleggen doen we al sinds dit mogelijk is. Tegenwoordig wordt het veel toegepast in hotels, bungalowparken, campings en het buitengebied (voor de grote partijen onrendabel, maar door onze lage kosten rendabel voor de meeste situaties).