1. Nieuws
  2. Moto GP op Eurosport Duitsland te zien bij Canal Digitaal

Moto GP op Eurosport Duitsland te zien bij Canal Digitaal

18-4-2015

Goed nieuws voor alle motorsportfans. Want dit weekeinde is MotoGP te zien bij CanalDigitaal!

Om fans van de MotoGP tegemoet te komen wordt Eurosport 2 Duitsland (in SD) dit weekeinde tijdelijk aan de CanalDigitaal zenderlijst toegevoegd, op kanaalnummer 13 (evenementenzender).

Door deze toevoeging is het mogelijk om de GP in Argentinië live te volgen via Eurosport 2 Duitsland. Audio op de zender is natuurlijk in het Duits en de juiste EPG-gegevens (Elektronische Programmagids) zijn mogelijk niet beschikbaar. CanalDigitaal kijkt naar een structurele oplossing voor de fans van de MotoGP. Evenals de mogelijkheid om ook audio in het Engels aan te bieden.

Nieuwe zenderlijst
Het evenementenkanaal met daarop het signaal van Eurosport 2 Duitsland wordt middels een nieuwe (geforceerde) zenderlijst aangeboden. Ontvangers van de merken Philips, M7 en een groot aantal andere satellietontvangers laden de zenderlijsten automatisch in.

Handmatig toevoegen?
Wilt u de evenementenzender handmatig toevoegen, gebruik dan de volgende gegevens: ASTRA 19,2  - 12.722 – H – 23.500 – 2/3.

Meer informatie
Het MotoGP-programma op de website van Eurosport Duitsland vindt u hier: http://tv.eurosport.de/tvpress.shtml?ctspo=39&ctcom=65&ctcha=201,1&ctlan=1


Deel dit bericht

Meer