1. Nieuws
  2. Liontron op caravan 2024

Liontron op caravan 2024

16-1-2024

Ontdek de kracht van Liontron lithium accu’s op de Caravana in Leeuwarden

Ben je al bekend met de voordelen van Liontron lithium accu’s? Zo niet, dan is dit je kans! We nodigen je van harte uit om ons te bezoeken op de Caravana beurs in Leeuwarden. Je vindt ons op stand nummer 3154, waar we je met open armen ontvangen.

Wat kun je verwachten?

Onze stand is de perfecte plek om de kwaliteit en duurzaamheid van Liontron lithium accu’s zelf te ervaren. We laten je graag zien waarom deze accu’s een slimme keuze zijn voor jouw caravan, camper of boot. Bovendien staan we klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van persoonlijk advies.

Maak gebruik van onze mooie aanbiedingen

We hebben speciaal voor de beurs bezoekers aantrekkelijke aanbiedingen klaargezet. Dit is een uitgelezen kans om te profiteren van mooie kortingen op onze producten. Mis het niet!

Waar en wanneer?

  • Locatie: Caravana beurs, Leeuwarden
  • Standnummer: 3154
  • Datum: 24/28 Januari
Kom je ook?

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op de Caravana. Kom langs, maak een praatje en ontdek wat Liontron lithium accu’s voor jou kunnen betekenen. Tot dan!

 

Vergeet niet om deze kans te grijpen en jezelf te informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van accutechnologie. We zien je graag op stand 3154!


Deel dit bericht

Meer