Voor 15:00 besteld, morgen in huis Onze winkel is 53 uur per week voor u geopend

Technisat Digitradio 52 zwart of wit

Technisat  Digitradio 52 zwart of wit
115,00

Kleur:
Wit
Wit
Direct bestellen
Voor 15:00 besteld, morgen in huis

DAB+ en FM wekkerradio
Draadloos oplaadpunt voor smartphone
Klok, alarm, sleep en snooze functies


Omschrijving

 

Wij hebben deze wekkerradio getest in januari 2019 Lees hier onze test van dit apparaat!


De Technisat Digitradio 52 is een hele bijzondere wekkerradio. De radio beschikt niet alleen over DAB+ en FM ontvangst, alarm, sleeptimer, snooze en klok functies maar ook over een draadloos oplaadpunt voor smartphones. Indien uw smartphone geschikt is, laad u uw telefoon op door hem boven op de radio te leggen. Het display van de Technisat Digitradio 52, waar onder andere de tijd en de zender op te zien is, dimt zichzelf op basis van het omgevingslicht. Wanneer het donker is dan wordt het display gedimt. Dit zorgt ervoor dat u zich niet langer hoeft te ergeren aan een te fel display.
De radio is er twee kleuren te krijgen, zwart en wit. U kunt hierboven gemakkelijk selecteren welke kleur u wilt.

DAB+

Radio zonder ruis van perfecte, digitale kwaliteit met uiterst krachtige ontvangst, dat is DAB+ digitale radio. Tegenover het beperkte FM-programma-aanbod, stelt DAB+ veel meer uitgezonden radiozenders in de beste digitale kwaliteit beschikbaar. Daarbij zijn nog talrijke extra regionale zenders beschikbaar die het radioaanbod met nog meer kanalen uitbreiden. Het tijdrovend zoeken en instellen van radioprogramma's behoort eveneens tot het verleden. U kiest alleen nog de naam van de door u gewenste zender, want TechniSats digitale DAB+ radio's nemen alle te ontvangen digitale radioprogramma's in een programmalijst op.

Klok

Naast kanaal- en andere programma-informatie kunt u de geïntegreerde display ook de tijd laten aangeven. De tijd wordt automatisch op elektronische wijze via de ontvangen programma's doorgegeven, zodat deze automatisch juist staat ingesteld.

Wekker / sleeptimer

Dit apparaat beschikt over een handige sleeptimer met talrijke instelbare schakeltijden. Zo kunt u de avond rustig beëindigen zonder dat u zich erover hoeft te bekommeren om de radio uit te zetten. Door de geïntegreerde radiowekker wordt u naar wens door uw lievelingsprogramma gewekt. Tevens beschikt deze radio over een fuctie die er voor zorgt dat het apparaat niet het ingestelde alarm vergeet wanneer er een stroomstoring is.

Wordt geleverd met:

  • TechniRadio Digit 52
  • Adapter
  • Gebruikshandleiding
  • 3 jaar garantie (na registratie Technisat)

Technische gegevens

EAN: 4019588039148

Audiostreaming: Nee

Stroomvoorziening 230 v / 50 Hz

Aansluitingen: 1x audio in / aux in, 1x usb 2.0

Omgeving: Luchtvochtigheid 5-90%, Omgevingstemperatuur 5-35 °C

Eigenschappen

Artikelnummer 301097
Merk Technisat
Omschrijving Digitradio 52 zwart of wit

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload