Energie voorziening in de camper
in de ruimste zin van het woord . Of het nu een lithium accu is of een setje solar alles is mogelijk bij Arob . Wij kunnen u in zijn geheel ont zorgen  en een passende installatie voor u samenstellen die helemaal voldoet aan uw wensen.

Op internet is er veel te doen over lithium accu’s en de term drop in . Drop In  Het kan wel  zegt de een   het kan niet zegt de ander .  En dan met name de loodzuur een op een uitwisselen met een lithium .  De waarheid ligt in het midden .
Je moet als  adviseur luisteren naar wat de geïnteresseerde te zeggen heeft .
  • Welke camper heeft Hij /Zij ?
  • Hoe oud is deze camper ?
  • Is het een fabrieks camper ?
  • Is  een zelfbouwcamper ?
  • Welke apparatuur zit er al in de camper ?
  • Is deze apparatuur geschikt voor lithium ?
  • welk merk lithium wilt u gaan plaatsen ?
  • Wat is uw gemiddeld stroom verbruik ?
  • Wat wilt u gaan verbruiken ?
Dit zijn allemaal vragen die niet even via internet beantwoord kunnen worden . Als men gaat zoeken op Google , Facebook  en andere sociale media  kom je vaak niet verder dan een hoop verschillende meningen van allemaal goed bedoelde adviezen van mensen die een klok hebben horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt . U komt daar niet verder mee en u ziet uiteindelijk door de bomen het bos niet meer . Even via internet een configuratie  uitzoeken kan dan ook wel eens een  dure of niet veilige grap worden.  Er is namelijk kennis voor nodig !
Wij van Arob  hebben die kennis.  Na  bijna 40 jaar ervaring in de satelliet branche en de grootste antenne specialist in Nedeland  en omstreken te zijn , zijn wij met het zelfde enthousiasme in deze materie gedoken  en hebben we een compleet pakket van keuze en mogelijkheden samengesteld om u op een professionele manier te kunnen adviseren .

Wii vinden het belangrijk om u een op een te adviseren   en een passende  set samen te stellen welke
onze ervaren monteurs voor u kunnen monteren of welke zo is samengesteld dat u deze zelf kunt monteren met ons als adviseur op de achtergrond .
Kom bij ons langs voor een gesprek /advies  en een kopje koffie met onze heerlijke  cake.
Of maak een afspraak voor vrijblijvend advies zodat we alle tijd voor u kunnen nemen  om u van het juiste advies te kunnen voorzien .