Energie voorziening in de camper


In de ruimste zin van het woord. Of het nu een lithium accu is of een setje solar alles is mogelijk bij Arob. Wij kunnen u in zijn geheel ontzorgen en een passende installatie voor u samenstellen die helemaal voldoet aan uw wensen.
 

Op internet is er veel te doen over lithium accu’s en de term drop in. Drop In, het kan wel zegt de één, het kan niet zegt de ander. En dan met name de loodzuur één op één uitwisselen met een lithium. De waarheid ligt in het midden.
 

Je moet als adviseur luisteren naar wat de geïnteresseerde te zeggen heeft.

 • Welke camper heeft Hij /Zij?
 • Hoe oud is deze camper?
 • Is het een fabrieks camper?
 • Is het een zelfbouwcamper?
 • Welke apparatuur zit er al in de camper?
 • Is deze apparatuur geschikt voor lithium?
 • Welk merk lithium wilt u gaan plaatsen?
 • Wat is uw gemiddeld stroom verbruik?
 • Wat wilt u gaan verbruiken?
   

Dit zijn allemaal vragen die niet even via internet beantwoord kunnen worden. Als men gaat zoeken op Google, Facebook en andere sociale media, kom je vaak niet verder dan een hoop verschillende meningen, van allemaal goed bedoelde adviezen van mensen die een klok hebben horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt. U komt daar niet verder mee, en u ziet uiteindelijk door de bomen het bos niet meer. Even via internet een configuratie uitzoeken kan dan ook wel eens een dure of niet veilige grap worden. Er is namelijk kennis voor nodig!
 

Wij van Arob hebben die kennis. Na bijna 40 jaar ervaring in de satelliet branche en de grootste antenne specialist in Nederland en omstreken te zijn, zijn wij met hetzelfde enthousiasme in deze materie gedoken, en hebben we een compleet pakket van keuze's en mogelijkheden samengesteld om u op een professionele manier te kunnen adviseren.
 

Wij vinden het belangrijk om u één op één te adviseren en een passende set samen te stellen. Welke
onze ervaren monteurs voor u kunnen monteren, of welke zo is samengesteld dat u deze zelf kunt monteren met ons als adviseur op de achtergrond.
 

Kom bij ons langs voor een gesprek/advies en een kopje koffie met onze heerlijke cake.
Of maak een afspraak voor vrijblijvend advies zodat we alle tijd voor u kunnen nemen om u van het juiste advies te kunnen voorzien.