DAB+ radio's


Eenvoudig tot uitgebreid: Draagbaar, DAB+, FM, CD, Spotify, Bluetooth & wifi verbinding en meer! Voor 15:00u besteld? Morgen al in huis!

Er zijn inmiddels veel verschillende DAB+ radio's beschikbaar. De meeste ontvangen zowel DAB+ en FM, een enkele radio kan zelfs internet radio ontvangen. Met internetradio kunt u wel honderden dan wel niet duizenden radiostations van over de hele wereld beluisteren.  Tevens zijn er draagbare radio's te verkrijgen die op batterijen werken. Deze kunt u bijvoorbeeld meenemen als u gaat picknicken of buiten in de tuin bezig bent.

De mooiste radio's zijn de tafel radio's met stereo luidsprekers. Deze zijn vaak voorzien van internetradio en bluetooth zodat u ook muziek kan streamen vanaf uw tablet of smartphone. Kortom u kunt het zo gek niet verzinnen of er is wel een radio die het kan. De meeste kunt u ook gebruiken als wekker dankzij de alarm en snooze functies die aanwezig zijn.

Bijna alle modellen zijn ook te bewonderen en te beluisteren in onze winkel. Vraag een van onze medewerkers voor een demonstratie. Mocht u vragen hebben bel (0516-541129) of e-mail (info@arobantennebouw.nl ) ons dan gerust!