Vrachtwagen

Satelliet TV 
Voor de ontvangst van televisie in een vrachtwagen is satelliet tv zeer geschikt. Dit kan in geheel Europa en daarbuiten met ontvangst van alle Nederlandse zenders. Kijk voor meer informatie en het gehele assortiment bij satelliet tv in het menu aan de linkerzijde.


Digitenne TV 
De ontvangst van televisie via digitenne is alleen mogelijk indien u met uw vrachtwagen in Nederland blijft. Buiten Nederland kunt u geen Nederlandse zenders ontvangen. Kijk voor meer informatie en het gehele assortiment bij digitenne tv in het menu aan de linkerzijde


Televisies 
Voor in uw vrachtwagen hebben wij verschillende soorten televisies leverbaar, van klein tot groot en eventueel met ingebouwde satellietontvanger zodat een losse ontvanger niet meer nodig is. Kijk voor meer informatie en het gehele assortimentr televisies in het menu aan de linkerzijde. 


Internet 
Binnen in een vrachtwagen is de internetverbinding vaak slecht. Wij hebben hiervoor verschillende oplossingen. Een betere antenne of zelfs een vaste wifi oplossing. Kijk voor de mogelijkheden bij internet in het menu aan de linkerzijde. 


Achteruitrijcamera's
Om het achteruit rijden met een caravan en camper gemakkelijker te maken leveren wij verschillende camera systemen. Deze kunnen wij eventueel, tegen een meerprijs, voor u inbouwen. Kijk voor het gehele assortiment bij achteruitrijcamera's in het menu aan de linkerzijde.  


GSM / GPS antenne
Voor beter gsm en gsp signaal in uw caravan of camper leveren wij verschillende antenne's. Kijk voor het gehele assortiment bij GSM / GPS antenne in het menu aan de linkerzijde. 


Zonnepanelen

Om de energiekosten van uw caravan of camper te verlagen leveren wij verschillende soorten zonnepanelen. Kijk voor meer informatie en het gehele assortiment bij zonnepanelen in het menu aan de linkerzijde. 

27 MC
Voor 27 MC ben tu bij ons aan het goede adres. Met de term 27 MC ofwel 27 megacycles per seconde wordt meestal de CB-golflengte bedoeld. Kijk voor meer informatie en het gehele assortiment bij 27 MC in het menu aan de linkerzijde.