Internet voor dorp/buitengebied of in de woonwijk

Woont u in het buitengebied en heeft u langzaam internet? Wij hebben de oplossing met gemeenschappelijk of individueel snel internet met aanvoer op de door u gewenste locatie. Met snel internet op het platteland hebben wij veel ervaring. Vanaf diverse locaties in voornamelijk Noord-Nederland kunnen wij internetverbindingen verzorgen. Siegerswoude was het eerste draadloze internet dorp in Nederland. Na Siegerswoude hebben we vele dorpen en bedrijven van snel internet voorzien.
 

Glasvezel

Aanleg van een compleet glasvezel netwerk voor bungalowpark of camping is voor ons geen enkel probleem. Aanleg van een glasvezel netwerk voor het echte buitengebied (wittegebieden) doen we ook.

Voor een afspraak kan u altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.


 

Internet op Locatie

Heeft u een slechte internetverbinding voor uw bedrijf? Wij hebben bijna altijd de juiste oplossing met aanvoer van snel en betrouwbaar internet op uw locatie.

   > Lees meer

 

Wifi Hotspot

Als ondernemer kunt u tegenwoordig haast niet meer zonder een Wifi hotspot. Wij verzorgen voor u de aanleg en het beheer met monitoring op afstand.

   > Lees meer

 

Internet via de satelliet

Een groot voordeel van internet via de satelliet is dat het overal beschikbaar is en u dus al op heel korte termijn kunt genieten van een volwaardige breedband internetverbinding.

   > Lees meer