Caravan en Camper

 

Satelliet TV 
Voor de ontvangst van televisie in een caravan of camper is satelliet tv zeer geschikt. Dit kan in geheel Europa en daarbuiten met ontvangst van alle Nederlandse zenders. Kijk voor meer informatie en het gehele assortiment bij satelliet tv in het menu aan de linkerzijde. 


Digitenne TV 
De ontvangst van televisie via digitenne is alleen mogelijk indien u met uw caravan of camper in Nederland op vakantie gaat. Buiten Nederland kunt u geen Nederlandse zenders ontvangen.  Kijk voor meer informatie en het gehele assortiment bij digitenne tv in het menu aan de linkerzijde. 


Televisies 
Voor uw caravan of camper hebben wij verschillende soorten televisies leverbaar, van klein tot groot en eventueel met ingebouwde satellietontvanger zodat een losse ontvanger niet meer nodig is. Kijk voor meer informatie en het gehele assortiment naar televisies in het menu aan de linkerzijde.


Internet 
Binnen in een caravan of camper is de internetverbinding vaak slecht. Wij hebben hiervoor verschillende oplossingen. Een betere antenne of zelfs een vaste wifi oplossing. Kijk voor de mogelijkheden bij internet in het menu aan de linkerzijde. 


Achteruitrijcamera's
Om het achteruit rijden met een caravan en camper gemakkelijker te maken leveren wij verschillende camera systemen. Deze kunnen wij eventueel, tegen een meerprijs, voor u inbouwen. Kijk voor het gehele assortiment bij achteruitrijcameras in het menu aan de linkerzijde.  


GSM / GPS antenne
Voor beter gsm en gps signaal in uw caravan of camper leveren wij verschillende antenne's. Kijk voor het gehele assortiment bij GSM / GPS antenne in het menu aan de linkerzijde. 


Zonnepanelen
Om de energiekosten van uw caravan of camper te verlagen leveren wij verschillende soorten zonnepanelen. Kijk voor meer informatie en het gehele assortiment bij zonnepanelen in het menu aan de linkerzijde. 

 

27 MC
Voor 27 MC bent u bij ons aan het goede adres. Met de term 27 MC ofwel 27 megacycles per second wordt meestal de CB-golflengte bedoeld.Kijk voor meer informatie en het gehele assortiment bij 27 MC in het menu aan de linkerzijde. 

 


Gratis overnachtingen

Laat u  een nieuwe schotel monteren, dan bieden wij u twee gratis nachten aan op een camping naar keuze. Onze voorkeur gaat uit naar een overnachting de dag voor de plaatsing en een overnachting op de dag zelf. Dit zodat de kit goed kan drogen voordat u op weg gaat en u zelf nog even de schotel kunt uitproberen. Indien u vragen heeft kunt u zo nog even bij ons langs rijden. Wanneer u komt voor een reparatie van uw schotel dan bieden wij u één gratis overnachting aan op een camping naar keuze. U kunt kiezen tussen de volgende campings: camping de Sieghorst, een gezellige camping bij ons in het dorp. Camping Strandheem, een camping met vele leuke activiteiten voor kinderen en met een waterplas en camping de Wâldsang, een geschikte camping voor zowel jong als oud. Wij bieden u een overnachting aan zodat u in alle rust naar ons toe kan komen. Tevens kunt u dan genieten van de mooie omgeving die we hier in Friesland hebben. Neem bijvoorbeeld uw fietsen mee, we hebben speciale fiets routes voor u die u langs de mooiste plekken brengen. Mocht u meer van wandelen houden dan kunt u terecht in een van de mooie bossen in de omgeving. U zou er zelfs een gezellige kleine vakantie van kunnen maken. Let er wel op dat u via ons de camping reserveert, dan komt het allemaal in orde.

Klik hier voor meer informatie over camping de Sieghorst

Klik hier voor meer informatie over camping Strandheem

Klik hier voor meer informatie over camping de Wâldsang

Tip: Neem de fietsen mee, terwijl onze monteur de schotel opbouw verzorgd kunt u hier prachtig gebruik maken van de mooie fietspaden in onze bosrijke omgeving van Bakkeveen. Daarnaast kunt u gemakkelijk de bus naar Groningen of Drachten nemen, de bushalte is vlak voor de deur.