1. Thuis & Vakantiewoning
 2. Satelliet TV
 3. Complete sets

Wilt u veel internationale nieuwszenders kunnen ontvangen zonder hier maandelijkse abonnementskosten voor te betalen? Dan is deze set voor u ideaal.

Arob Antennebouw Internationale nieuwszenders set

Arob Antennebouw Internationale nieuwszenders set
Momenteel niet leverbaar, neem contact met ons op voor meer informatie

Omschrijving

Wilt u veel internationale nieuwszenders kunnen ontvangen zonder hier maandelijkse abonnementskosten voor te betalen? Dan is deze set voor u ideaal. Als u deze set aanschaft en richt op de Astra 2 satelliet hoeft u namelijk geen abonnementskosten te betalen.

Onderstaande TV-zenders zijn allemaal te bekijken*

TV zenders

Al Jazeera HD
Arise News
BBC NEWS HD
CGTN
CNN HD
Euronews
FRANCE 24 HD
RT HD
Sky News
TRT World HD
Bloomberg HD
CNBC
BBC Parliament

* Deze zenderlijst is per november 2018 samengesteld, wijzigingen voorbehouden.

 

Leveringsomvang
Deze schotelset voor ontvangst van de duitse zenders bestaat uit de onderstaande producten:

 • Strong SRT 7007 HD FTA ontvanger voor de gratis te ontvangen zenders (door ons voorgeprogrammeerd met de Duitse zenders)
 • Bente 65 cm schotelantenne staal antraciet
 • Inverto Ultra Black Premium LNB van 0,1dB (Tip: wilt u naast de nieuwszenders en Engelse zenders ook de gratis Duitse zenders kunnen ontvangen? Bestel dan de Triple LNB mee)
 • Satsteun 15 cm degelijk verzonken incl. pluggen en houtfretten
 • Belden H125 DB+ 20 meter coax kabel (de allerbeste coaxkabel met een massieve koperen kern en drievoudig afgeschermd tegen storing van buitenaf). 

 

Installatie
Gaat u de schotel zelf installeren? Begin dan met onderstaande stappen zodat het installeren eenvoudig gaat.

 • Onderzoek de richting van de satelliet via de website www.dishpointer.com, vul uw adres in en selecteer als satelliet Astra 2 28,2 of installeer op uw smartphone de 'Satfinder Lite App' voor het bepalen van de richting van de satelliet. Op deze manier voorkomt u bijvoorbeeld dat de schotel aan de verkeerde kant van de woning gemonteerd wordt.
 • Stel de gradenverdeling op de schotel in voordat u de schotel gaat afstellen op de juiste waarde, zie dishpointer hierboven (elevation). De bevesting waar de schotel op komt moet dan wel verticaal waterpas staan.
 • Monteer alle producten en sluit de coaxkabel aan op de schotel en ontvanger. Sluit de ontvanger aan op uw televisie middels een HDMI kabel. Zet uw televisie aan en kies voor HDMI en zet de Strong satellietontvanger aan. Als het goed is verschijnt nu de zenderlijst als u op ok drukt met de Strong afstandsbediening en krijgt u in beeld de melding 'geen signaal'.
 • Draai de schotel heel langzaam vanaf het Oosten naar het Zuiden totdat de melding geen signaal verdwijnt en er beeld op de televisie komt. De satelliet is gevonden, u kunt alles fijn afstellen (met de Bente Satfinder) en monteer alles af en zet alles goed vast. 
 • Ga niet zenders zoeken met de ontvanger, deze is namelijk al voorgeprogrammeerd en anders zal de complete lijst verdwijnen waardoor er geen referentie meer is voor het afstellen!
 • Wanneer u deze set aanschaft en afstemt op de Astra 1 (19,2 Oost) satelliet krijgt u beeld op onderstaande zenders en hoeft u geen abonnementskosten te betalen. Wijzigingen voorbehouden.

Heeft u vragen? Stel ze gerust via info@arob.nl of door ons te bellen op 0516-541129.

 

Eigenschappen

Geschikt voorVrij te ontvangen zenders
Kleur schotelAntraciet
Aantal satellieten1
Soort zendersNieuwszenders
AbonnementGeen
Artikelnummer 09111807
Merk Arob Antennebouw
Omschrijving Internationale nieuwszenders set

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload