Technisat Audiomaster MR-3

Technisat  Audiomaster MR-3
449,95

Direct bestellen
Voor 16:00 besteld, morgen in huis


Excellent geluid, 90 watt luidspreker
Geïntegreerde internetradio functie
Oa. Audiostreaming, app besturing en bluetooth
Multiroom geschikt


Omschrijving

Deze Technisat Audiomaster MR-2 is op het gebied van luidsprekers een echte alleskunner. U kunt op verschillende manieren genieten van het excellente geluid van deze luidspreker. Deze luidspreker beschikt namelijk over: Bluetooth, Spotify Connect, Internetradio en Wi-FI. Dit betekent dat u zowel via uw telefoon, tablet, laptop en pc muziek en geluid kan afspelen via de Audiomaster MR-1. Via de bluetooth optie verbindt u gemakkelijk uw telefoon of tablet aan de speaker en kunt u genieten van uw favoriete muziek. Indien u gebruik maakt van Spotify kunt u uw account eenvoudig verbinden met de luidspreker.

Via het zogenaamde UPnP-audiostreaming heeft de Audiomaster toegang tot gedeelde muziekbestanden op uw thuisnetwerk bijvoorbeeld MP3 bestanden op een harde netwerkschijf of pc.

Naast het luisteren naar uw eigen, favoriete, muziek is het ook mogelijk om duizende radiozenders van over de hele te ontvangen met deze luidspreker. De luidspreker is namelijk voorzien van Internetradio. Wederom is deze functie eenvoudig in gebruik te nemen. U verbind de speaker namelijk met uw thuisnetwerk en ontvangt gelijk de zenders. Het internetradio aaanbod wordt vaak uitgebreid en automatisch bijgewerkt.

Het is tevens mogelijk om de Audiomaster te gebruiken als Multiroom speaker. Dit wil zeggen dat u in alle ruimtes naar uw muziek kunt luisteren. Bij Multiroom-audiostreaming worden meerdere radio's en luidsprekers uit verschillende ruimtes in uw huis met elkaar gekoppelt in uw thuisnetwerk tot een groep. Wanneer u bijvoorbeeld met uw telefoon van de woonkamer naar de keuken loopt zal het muziek uw volgen.

Al het bovenstaande kunt u beluisteren via twee 30 watt speakers die ingebouwd zijn en versterkt worden door de Duitse luidsprekerspecialist Elac. Uit de speaker komt een kirstalhelder, levedig en vol geluid.

Via de MyDigitRadio Pro-app van Technisat kunt u deze luidspreker bedienen. Wanneer u deze app installeert op uw tablet of telefoon kunt u op alle functies van de luidspreker bedienen.

Specificaties:

  • Bluetooth
  • Spotifyconnect
  • Wi-Fi
  • Internetradio
  • MyDigitRadio Pro-app ondersteuning
  • UPnP-audiostreaming
  • Multiroom

Eigenschappen

Speaker3x 30 watt
BluetoothJa
InternetradioJa
Wi-FiJa
MultiroomfunctieJa
Artikelnummer 02091703
Merk Technisat
Omschrijving Audiomaster MR-3

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload