Meetapparatuur satelliet tv


Moeite met het uitrichten van uw schotel op Canal Digitaal of de vrij te ontvangen zenders? Onze satfinders maken dit eenvoudig voor Astra1, 2, 3, Hotbird satellieten en meer! Dit is belangrijk, want een satelliet hangt op 36.000 kilometer hoogte en dat maakt het afstellen millimeterwerk. Onder 'lees verder'  vindt u een video met handige tips om eenvoudig de schotel af te stellen. Veel satellietmeters zijn verouderd en daarom niet eenvoudig in gebruik voor het HD signaal van tegenwoordig. 

Tegenwoordig hangen er meer dan 40 satellieten in de lucht, veel daarvan hangen dicht bij elkaar. Dit is beduidend meer dan vroeger, daarom is het tegenwoordig ook veel lastiger de juiste satelliet te vinden. Meters met een wijzer, geluid of lampjes kunnen het onderscheid tussen deze satellieten vaak niet maken, daarom hebben wij satfinders in ons aanbod met satelliet herkenning, zoals de unieke Bente satfinder (99 euro).

Er is ook een App: de Satfinder Lite app die via de telefooncamera aangeeft waar de satelliet ongeveer hangt. Dan weet u in ieder geval de richting en kunt u bepalen of er geen boom of ander obstakel in de weg zit.

Heeft u hulp nodig?
Ons dagelijkse werkgebied is Groningen, Fryslan, Drenthe en Overijssel (Zwolle-Kampen-Emmeloord) en de kop van de Flevopolder. Voorrijkosten € 45,- voor ons dagelijkse werkgebied (verder weg is geen enkel probleem, informeer hiervoor naar de tarieven). De afstel en onderzoekstijd is meestal rond de € 20 -  € 40,-. Totaal gemiddeld € 65 - € 85,-. 

Voorrijkosten € 25,- voor de omliggende dorpen rondom Siegerswoude. Bij de installatie van een nieuw schotelontvangstsysteem berekenen wij geen voorrijkosten binnen ons dagelijks werkgebied. Door de vakkennis en goede meetapparatuur is een storing vaak snel verholpen en liggen de kosten daardoor laag.

Bel voor een afspraak naar 0516 - 541129 of via info@arob.nl