1. Thuis & Vakantiewoning
  2. Internet
  3. Wifi Versterkers en Routers

300 Mbps Range Extender De TL-WA850RE is bedoeld om eenvoudig het dekkingsgebied te vergroten en de signaalsterkte te verhogen van een bestaand draadloos netwerk en zo "dode zones" te elimineren en het dekkingsgebied van een bestaand draadloos netwerk aanzienlijk uit te breiden.

TP-Link TL-WA850RE WiFi repeater 300mb 2,4Ghz

TP-Link  TL-WA850RE WiFi repeater 300mb 2,4Ghz
21,95
29,95
€ 8,00 korting

Direct bestellen
1 tot 3 werkdagen levertijd


Snelheden tot 300mpbs mogelijk
Bereid gemakkelijk uw Wi-Fi bereik uit
Handige LED indicator
Plug and Play


Omschrijving

300 Mbps Range Extender
De TL-WA850RE is bedoeld om eenvoudig het dekkingsgebied te vergroten en de signaalsterkte te verhogen van een bestaand draadloos netwerk en zo "dode zones" te elimineren en het dekkingsgebied van een bestaand draadloos netwerk aanzienlijk uit te breiden. Met 300 Mbps draadloos 802.11n snelheid is hij ideaal voor vlekkeloze HD video, muziek streamen en online games.

Ethernet aansluiting
Dankzij de ingebouwde ethernet aansluiting kunt u ook gemakkelijk uw kabel internet uitbereiden zonder dat u kabel moet trekken of aanleggen. Vanuit de plek waar u de TL-WA850RE heeft ophangen kunt u eenvoudig een utp (internet) kabel aanleggen naar bijvoorbeeld een vaste PC die niet op Wi-Fi kan. U vergroot dus niet alleen uw Wi-Fi signaal maar ook uw bekabelde internet.

Flexibel inzetbaar
Dankzij de miniatuur afmetingen en wandmontage is hij eenvoudig inzetbaar en gemakkelijk te (ver)plaatsen. Bovendien onthoudt de profielfunctie van de TL-WA850RE eerder verbonden draadloze netwerken, zodat het apparaat niet hoeft te worden gereset als de aangesloten router wordt veranderd.

Plug & Play
Zonder nieuwe kabels te leggen kan de gebruiker binnen het bereik van zijn bestaande draadloze netwerk de draadloos dekking eenvoudig uitbreiden, met een druk op de WPS toets van de router, gevolgd door de Range Extender toets op de TL-WA804RE, of andersom. Door de verbindtoets nogmaals in te drukken, wordt snel een beveiligde verbinding met client-apparaten tot stand gebracht.

Ethernet brug
Via de ethernet aansluiting van de TL-WA850RE kan de Extender als draadloos adapter fungeren, waarop een apparaat zoals een Blu-ray® speler, gaming console, DVR of Internet TV met behulp van een kabel kan worden aangesloten. Tegelijkertijd kan het apparaat ook het draadloze netwerk delen.

Slimme indicatielampjes
De huidige signaalsterkte die de TL-WA850RE van de bestaande router ontvangt, wordt door 5 indicatielampjes aangegeven. Dit kan helpen om de beste plaats voor de Range Extender te bepalen, zodat de TL-WA850RE het grootst mogelijke bereik en de beste netwerkprestaties kan bereiken.

Eigenschappen

ProductcategorieInternet
Artikelnummer D884116
Merk TP-Link
Omschrijving TL-WA850RE WiFi repeater 300mb 2,4Ghz

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload