1. Energievoorziening
  2. LITHIUM ACCU
  3. Liontron
  4. 48 volt

LIONTRON LiFePO4 LX48-50 – 48V 50Ah – 2,56kWh-2560Wh BMS Speciale bestelling vraag naar levertijd Hoogwaardige accu met een modulair ontwerp.

Liontron LIONTRON LiFePO4 LX48-50 – 48V 50Ah – 2,56kWh

Liontron  LIONTRON LiFePO4 LX48-50 – 48V 50Ah – 2,56kWh
Momenteel niet leverbaar, neem contact met ons op voor meer informatie

Omschrijving

LIONTRON LiFePO4 LX48-50 – 48V 50Ah – 2,56kWh-2560Wh BMS

Speciale bestelling vraag naar levertijd

Hoogwaardige accu met een modulair ontwerp.

De LIONTRON® LX48-50 is een modulair LiFePO4 opslagsysteem voor de hoogste eisen. Door zijn lange levensduur is het geheugen bij uitstek geschikt als opslagbatterij voor fotovoltaïsche systemen, omvormers of een onafhankelijke stroomvoorziening.

Het hoogste veiligheidsniveau en een zeer lange levensduur zijn gegarandeerd dankzij hoogwaardige LiFePO4-cellen en de nieuwste BMS-technologie, zelfs bij regelmatige diepontlading. Het geheugen maakt snel en efficiënt opladen en een zeer hoge ontlaadstroom mogelijk.

Het opbergsysteem is modulair opgebouwd. Elke module is een volledig functioneel geheugen met een eigen geïntegreerd batterijbeheersysteem, of kortweg BMS. Het bewaakt constant de status van de cellen en beschermt ze onder andere tegen overladen, overspanning en overtemperatuur. Een defect aan de opslagunit door omgevingsinvloeden of verkeerd gebruik wordt op voorhand voorkomen. Door simpelweg meerdere geheugenmodules met elkaar te verbinden, is het mogelijk om achteraf probleemloos de capaciteit te vergroten.

Veiligste lithiumtechnologie.
Absoluut intrinsiek veilig.
De batterij is gebaseerd op lithiumijzerfosfaattechnologie (LiFePO4). Het maakt een extreem lange levensduur mogelijk en biedt een aanzienlijke gewichtsreductie, enorme energiereserves en stabiele spanning, zelfs bij extreme belasting.

Het geïntegreerde Battery Management System (BMS) bewaakt continu de status van elke individuele cel en beschermt deze onder andere tegen overladen, overspanning en overtemperatuur. Dit voorkomt voortijdig falen van de accu door omgevingsinvloeden of verkeerd gebruik vooraf.

Eenvoudige installatie en uitbreiding
De accu is bijzonder licht en ontworpen voor compacte installatie in een 19 inch rack. Meerdere opslagtanks kunnen met elkaar worden verbonden door de kabels eenvoudig en zonder speciaal gereedschap in te steken. Het geheugen kan ook achteraf probleemloos worden uitgebreid.

Belangrijkste kenmerken:
-Merk en type: Liontron Lithium LifePO4 accu 48 Volt 50Ah/2560Wh
-Type accu: Lithium
-Geschikt voor: als opslagbatterij voor fotovoltaïsche systemen, omvormers of een onafhankelijke stroomvoorziening.
-Accucapaciteit: 50 Ah
-Accuspanning: 48 V
-BMS 
-Afmetingen: 515 x 485 x 140 (l x b x h)
-Gewicht: 36,5 kg

Technische gegevens

Eigenschappen

Artikelnummer 10350080
Merk Liontron
Omschrijving LIONTRON LiFePO4 LX48-50 – 48V 50Ah – 2,56kWh

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload