1. Camper, Caravan, Vrachtwagen & Boot
  2. Televisies
  3. TV met ingebouwde satellietontvanger

Caratec Vision CAV240X-DB.

Caratec CAV-240X-DB.SB 24 inch SMART TV met DVD en Bluetooth

Caratec  CAV-240X-DB.SB 24 inch SMART TV met DVD en Bluetooth
569,00

Zenders inlezen:
Direct bestellen
1 - 3 werkdagen levertijd


BT + DVD speler
Breed spanningsbereik van 10-30 V.
Incl. SMART tv stick Android/ Chromecast
Canal Digitaal Fastscan


Omschrijving

Caratec Vision CAV240X-DB.SB 60cm (24") groothoek TV met DVB-T2 HD, DVB-S2 HD, DVD speler, Bluetooth en Smart TV Stick Android. 

TV met 60cm (24") beelddiagonaal uit de Exclusive serie met een bijna randloos scherm. Voorzien van tuners voor DVB-T2 HD, DVB-S2 en CD/DVD speler, beveiliging tegen over- en onderspanning,besturing voor Caratec Smart-D Satellietantennes en geïntegreerde Bluetooth-zender.Smart TV-functie met Android TV 9.0.

Beeldkwaliteit
en altijd een uitstekende beeldweergave heeft. Dit betekent dat de beeldkwaliteit ook bij een ongunstige kijkhoek niet verslechtert, kleuren en helderheid grotendeels ongewijzigd blijven.

Smart TV Bundle
Het is heel gemakkelijk te bedienen, ongeacht de bron, met behulp van de afstandsbediening van de tv. Met de meegeleverde afstandsbediening van de tv-stick is zelfs spraakbesturing mogelijk.

Smart TV Stick
De tv-stick heeft Android TV 9.0, dat spraakgestuurd zoeken en Chromecast ondersteunt, zodat je toegang hebt tot talloze content. 
Dankzij de geïntegreerde Chromecast stream je eenvoudig video's en andere content van je smartphone, tablet of laptop rechtstreeks naar je tv-scherm in 1080p.

Terrestrische ontvangst (KPN Digitenne)
openbare omroepen (NPO en regionale) in HD-kwaliteit ontvangen. Voor particuliere omroepen is een abonnement vereist. De CAM past gemakkelijk in de CI-sleuf van het apparaat. Bij het toestel wordt een kleine actieve DVB-T2 antenne meegeleverd zodat je direct aan de slag kunt.

Digitale satellietontvangst
Het instellen van een tv-toestel voor satellietontvangst is vaak nogal een gedoe. Bij Caratec-tv-toestellen is dat niet het geval, omdat landspecifieke zenderlijsten al voorgeïnstalleerd zijn. In nederland betreft dit Fastscan van CanalDigitaal.  In demeeste gevallen hoeft u niet lang te zoeken en bent u direct klaar om te gaan.

DVD-speler
Door de twee USB-aansluitingen kunnen video's in vele formaten heel eenvoudig worden afgespeeld. De USB-poort kan ook worden gebruikt als voeding voor bijvoorbeeld de Smart TV-stick.

HDMI-aansluiting
is het ook mogelijk om smartphones met een HDMI aansluiting aan te sluiten . Een CEC-besturing is geïntegreerd of kan achteraf worden uitgerust met een software-update.

Behuizing
De CAV240X-DB heeft een bijna frameloos paneel. Dit maakt dit toestel nog compacter en eleganter dan de toestellen uit de andere series.

Geluid
Zodat je iets kunt horen als de regen op het dak valt, en zodat je dialogen goed kunt verstaan. Bij wat hogere eisen raden we aan om een sounbar aan te sluiten (de CAS100BT) of de tv te koppelen aan het audiosysteem van het voertuig.
de tv aan op de moniceiver of het navigatiesysteem, net zoals u dat gewend bent van een home hifi-systeem.
Caratec tv-toestellen gaan zuinig om met energie. Vanwege de EU-regelgeving die sinds 1 maart 2021 van kracht is, zijn ze ingedeeld in energie-efficiëntieklasse E. Toch
Caratec TV-toestellen zijn bedoeld voor gebruik in motorvoertuigen. Daarom zijn ze getest en goedgekeurd volgens ECE R10. Zelfs de ingebouwde voeding is speciaal ontworpen voor deze toepassing, en werkt daarom over een breed spanningsbereik van 9-30 V (CAV320P-D: 10-30V). 

Losse accessoires: 
Een 12V-aansluitkabel met combistekker voor boordstopcontact en sigarettenaansteker wordt meegeleverd, evenals een actieve DVB-T2-antenne zodat u direct aan de slag kunt.

Technische gegevens:Beeldscherm formaat diagonaal: 60cm/23,6 inch
Scherm resolutie: 1920 x 1080P 
Afmetingen toestel: 542 x 318 x 48 mm
 

Eigenschappen

Artikelnummer 01020057
Merk Caratec
Omschrijving CAV-240X-DB.SB 24 inch SMART TV met DVD en Bluetooth

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload

Bestel de Caratec CAV-240X-DB.SB 24 inch SMART TV met DVD en Bluetooth samen met


Module Canal Digitaal/ KPN:

M7
Canal Digitaal CI+ Cam 3.5 SECA/ Mediaguard

€ 59,95


Aantal:

Soundbar:

Caratec
CAS100 soundbar

€ 99,00


Aantal:

Bestel deze combinatie