1. Camper, Caravan, Vrachtwagen & Boot
  2. Televisies
  3. TV met ingebouwde satellietontvanger

Caratec Vision CAV190B 47cm (19") groothoek TV met DVB-T2 HD en DVB-S2 CAV190B groothoek TV met 47cm (19") beelddiagonaal uit de Basic serie van Caratec.

Caratec Vision CAV190B 47cm (19

Caratec  Vision CAV190B 47cm (19
Momenteel niet leverbaar, neem contact met ons op voor meer informatie

Omschrijving

Caratec Vision CAV190B 47cm (19") groothoek TV met DVB-T2 HD en DVB-S2

CAV190B groothoek TV met 47cm (19") beelddiagonaal uit de Basic serie van Caratec.  Voorzien van tuners voor DVB-T2 HD en DVB-S2, beveiliging tegen over- en onderspanning, en aansturing voor Caratec Smart-D satellietantennes.

Beeldkwaliteit
We weten dat inbouwplaatsen in campers en caravans niet altijd ideaal zijn. Daarom zijn alle Caratec tv's uitgerust met een scherm dat van alle kanten bekeken kan worden, en altijd een
uitstekende beeldweergave heeft. Dit betekent dat de beeldkwaliteit ook bij een ongunstige kijkhoek niet verslechtert, kleuren en helderheid grotendeels ongewijzigd blijven.

Terrestrische ontvangst/ KPN Digitenne T2
De ingebouwde DVB-T2 HD-ontvanger maakt de ontvangst van terrestrische tv-programma's mogelijk. U kunt dit digitaal uitgezonden programma in veel delen van Nederland ontvangen. 
De publieke omroepen (NPO)  zelfs gratis in HD-kwaliteit. Voor particuliere omroepen is een CI+ module met abonnement vereist. De CAM past gemakkelijk in de CI-sleuf van het apparaat. Bij het toestel wordt een kleine actieve DVB-T2 antenne meegeleverd zodat je direct aan de slag kunt.

Digitale satellietontvangst S2/ CanalDigitaal HD 
De ingebouwde DVB-S2-ontvanger maakt in combinatie met een satellietantenne (bijvoorbeeld Caratec CASAT-serie) de ontvangst van uw favoriete zenders op uw vakantiebestemming mogelijk. Het ontvangstbereik is afhankelijk van de antenne, maar Europa is grotendeels gedekt. Met de Caratec tv-toestellen kunt u niet alleen tv-programma's maar ook veel radiozenders via de satelliet ontvangen. Het tv-toestel heeft een CI+-slot voor versleutelde zenders .Het instellen van een tv-toestel voor satellietontvangst is vaak nogal een gedoe. Bij Caratec-tv-toestellen is dat niet het geval, omdat landspecifieke zenderlijsten al voorgeïnstalleerd zijn (Fastscan CanalDigitaal). In de meeste gevallen hoeft u niet lang te zoeken en bent u direct klaar om te gaan.
Met de Caratec Smart-D satellietantennes zoals de CASAT600S is de bediening nog eenvoudiger, omdat deze met de Caratec TV-afstandsbediening kan worden in- en uitgeklapt. Hij zoekt automatisch naar de juiste satelliet met behulp van de instellingen in de zenderlijst. Het kan niet handiger zijn.

USB-poort
De USB-poort maakt het gemakkelijk om video's in vele formaten af ??te spelen. De USB-poort kan ook worden gebruikt als voeding voor bijvoorbeeld een Smart TV-stick.

HDMI-aansluiting
Hoewel eigenlijk alles inbegrepen is, hebben we een HDMI-aansluiting ingebouwd. Je weet maar nooit. Er kunnen extra apparaten op worden aangesloten.
Uiteraard is het ook mogelijk om een gameconsole met een HDMI-aansluiting aan te sluiten.

Behuizing
Zo compact mogelijk en toch stabiel. De behuizingen van onze tv-toestellen zijn gemaakt om met je mee op reis te gaan. Daarom zijn ze gebouwd om robuuster te zijn dan apparaten voor thuisgebruik. De behuizingen zijn zo plat mogelijk, zodat ze ook in krappe montageposities op de speciale Caratec TV-beugels kunnen worden geplaatst.

Geluid
Om eerlijk te zijn: het is lastig om een ??echt geweldig geluid uit een compacte behuizing te halen. Omdat goed geluid erg belangrijk voor ons is, hebben we het geluid van de ingebouwde speakers geoptimaliseerd door de jaren heen. Zodat je iets kunt horen als de regen op het dak valt en zodat je dialogen goed kunt verstaan. Voor wat grotere eisen raden we aan een kijkje te nemen bij oze soundbar CAS101BT of de tv te koppelen aan het audiosysteem van het voertuig.

Energieverbruik
Caratec tv-toestellen gaan zuinig om met energie. Vanwege de EU-regelgeving die sinds 1 maart 2021 van kracht is, zijn ze ingedeeld in energie-efficiëntieklasse E. Toch verbruik je natuurlijk niet meer energie dan je voorheen deed toen je A of A+ was. Hierdoor is lang televisie kijken zonder problemen mogelijk, ook zonder walstroom: een CAV190 model trekt voor een film maar zo'n 1,5 Ah van de accu.

Ontwikkeld voor campers en andere motorvoertuigen
Caratec TV-toestellen zijn bedoeld voor gebruik in motorvoertuigen. De ingebouwde voeding is speciaal voor deze toepassing ontworpen en werkt daarom in een breed spanningsbereik van 9-30 V (gestabiliseerd).

Accessoires
Een voet en voeding zijn optioneel verkrijgbaar en niet bij de levering inbegrepen omdat ze meestal niet nodig zijn voor het inbouwen in een camper of motorhome. 
Een 12V-aansluitkabel met combistekker voor boordstopcontact en sigarettenaansteker wordt meegeleverd, evenals een actieve DVB-T2-antenne zodat u direct aan de slag kunt.

Technische gegevens:Beeldscherm formaat diagonaal: 47cm/18,5 inch
Scherm resolutie: 1366 x 768 P 
 size:12px\\\\"="">Afmetingen toestel: 43,9 x 27 x 5,3 mm

Eigenschappen

Artikelnummer 01020025
Merk Caratec
Omschrijving Vision CAV190B 47cm (19

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload