1. Camper, Caravan, Vrachtwagen & Boot
  2. Televisies
  3. TV met ingebouwde satellietontvanger

Caratec Vision CAV220X-DB.

Caratec CAV-220X-DB.SB 22inch T2/S2+DVD+BT+Smart

Caratec  CAV-220X-DB.SB 22inch T2/S2+DVD+BT+Smart
Momenteel niet leverbaar, neem contact met ons op voor meer informatie

Omschrijving

Caratec Vision CAV220X-DB.SB 55cm (22") groothoek TV met DVB-T2 HD, DVB-S2 HD, DVD speler, Bluetooth + Smart TV Stick Android. 

Bundel met de CAV220X-DB groothoek TV en een Android Smart TV stick.
TV met 55cm (22") beelddiagonaal uit de Exclusive serie met een bijna randloos scherm. Voorzien van tuners voor DVB-T2 HD, DVB-S2 en CD/DVD speler, beveiliging tegen over- en onderspanning,besturing voor Caratec Smart-D Satellietantennes en geïntegreerde Bluetooth-zender.Smart TV-functie met Android TV 9.0.

Beeldkwaliteit
We weten dat inbouwplaatsen in campers en caravans niet altijd ideaal zijn. Daarom zijn alle Caratec tv's uitgerust met een scherm dat van alle kanten uitstekend bekeken kan worden,
en altijd een uitstekende beeldweergave heeft. Dit betekent dat de beeldkwaliteit ook bij een ongunstige kijkhoek niet verslechtert, kleuren en helderheid grotendeels ongewijzigd blijven.

Smart TV Bundle
Deze bundel maakt van de CAV220X-DB een Smart TV. Dit betekent dat vrijwel alle bronnen beschikbaar zijn, of het nu klassieke tv via satelliet of antenne, dvd, streaming vanaf een smartphone of internet-tv is.
Het is heel gemakkelijk te bedienen, ongeacht de bron, met behulp van de afstandsbediening van de tv. Met de meegeleverde afstandsbediening van de tv-stick is zelfs spraakbesturing mogelijk.

Smart TV Stick
U kunt uw favoriete streaming- en gaming-apps (bijv. Prime Video, Netflix,Youtube of de mediabibliotheken van de tv-zenders) downloaden van de Google Play Store en u urenlang vermaken.
De tv-stick heeft Android TV 9.0, dat spraakgestuurd zoeken en Chromecast ondersteunt, zodat je toegang hebt tot talloze content. 
Kijk naar je favoriete tv-series, speel games, kijk naar het nieuws of luister naar de radio.
Dankzij de geïntegreerde Chromecast stream je eenvoudig video's en andere content van je smartphone, tablet of laptop rechtstreeks naar je tv-scherm in 1080p.

Terrestrische ontvangst (KPN Digitenne)
De ingebouwde DVB-T2 HD-ontvanger maakt de ontvangst van terrestrische tv-programma's mogelijk. U kunt dit digitaal uitgezonden programma in veel delen van Nederland op 
openbare omroepen (NPO en regionale) in HD-kwaliteit ontvangen. Voor particuliere omroepen is een abonnement vereist. De CAM past gemakkelijk in de CI-sleuf van het apparaat. Bij het toestel wordt een kleine actieve DVB-T2 antenne meegeleverd zodat je direct aan de slag kunt.

Digitale satellietontvangst
Met de ingebouwde DVB-S2-ontvanger, in combinatie met een satellietantenne naar keuze of zoals de Caratec CASAT-serie, kunt u uw favoriete zender op uw vakantiebestemming ontvangen. Het ontvangstbereik is afhankelijk van de antenne, maar Europa is grotendeels gedekt. Met de Caratec tv-toestellen kunt u niet alleen tv-programma's maar ook veel radiozenders via de satelliet ontvangen. Het tv-toestel heeft een CI+-slot voor versleutelde zenders (geschikt voor CanalDigitaal HD). 
Het instellen van een tv-toestel voor satellietontvangst is vaak nogal een gedoe. Bij Caratec-tv-toestellen is dat niet het geval, omdat landspecifieke zenderlijsten al voorgeïnstalleerd zijn. In nederland betreft dit Fastscan van CanalDigitaal.  In demeeste gevallen hoeft u niet lang te zoeken en bent u direct klaar om te gaan.

DVD-speler
Neem je graag je dvd's mee op reis? Geen probleem, er is al een dvd-speler in het tv-toestel ingebouwd. Hij is zo vlak dat er geen extra inbouwdiepte nodig is.

USB-aansluiting
Door de twee USB-aansluitingen kunnen video's in vele formaten heel eenvoudig worden afgespeeld. De USB-poort kan ook worden gebruikt als voeding voor bijvoorbeeld de Smart TV-stick.

HDMI-aansluiting
Hoewel alles al meegeleverd is, hebben we twee HDMI-aansluitingen ingebouwd. Je weet maar nooit. Er kunnen extra apparaten op worden aangesloten. Uiteraard
is het ook mogelijk om smartphones met een HDMI aansluiting aan te sluiten . Een CEC-besturing is geïntegreerd of kan achteraf worden uitgerust met een software-update.

Behuizing
Zo compact mogelijk en toch stabiel. De behuizingen van onze tv-toestellen zijn gemaakt om  met je mee op reis te gaan. Daarom zijn ze gebouwd om robuuster te zijn dan apparaten voor thuisgebruik. De behuizingen zijn zo plat mogelijk, zodat ze ook in krappe montageposities op de speciale Caratec TV-beugels kunnen worden geplaatst.
De CAV220X-DB heeft een bijna frameloos paneel. Dit maakt dit toestel nog compacter en eleganter dan de toestellen uit de andere series.

Geluid
Om eerlijk te zijn: het is lastig om een ??echt geweldig geluid uit een compacte behuizing te halen. Omdat goed geluid erg belangrijk voor ons is, hebben we het geluid van de ingebouwde speakers in de jaren heen geoptimaliseerd. 
Zodat je iets kunt horen als de regen op het dak valt, en zodat je dialogen goed kunt verstaan. Bij wat hogere eisen raden we aan om een sounbar aan te sluiten (de CAS100BT) of de tv te koppelen aan het audiosysteem van het voertuig.
Hiervoor hebben we onze tv-toestellen twee uitgangen gegeven: de koptelefoonuitgang en een extra hoogwaardige fixed-level aansluiting. Via deze twee cinch-aansluitingen sluit u
de tv aan op de moniceiver of het navigatiesysteem, net zoals u dat gewend bent van een home hifi-systeem.
De toestellen van de Exclusive serie hebben een Bluetooth zender aan boord. Dit betekent dat Bluetooth-speakers of -hoofdtelefoons gemakkelijk op de tv kunnen worden aangesloten. Ideaal om draadloos voor de camper/caravan naar satellietradio te luisteren.

Energieverbruik
Caratec tv-toestellen gaan zuinig om met energie. Vanwege de EU-regelgeving die sinds 1 maart 2021 van kracht is, zijn ze ingedeeld in energie-efficiëntieklasse E. Toch
gebruik je natuurlijk niet meer energie dan vroeger, toen ze nog A of A+ waren. Dit betekent dat je lang televisie kunt kijken zonder walstroom: een CAV220 model trekt voor een film maar zo'n 2,5 Ah van de accu.

Ontwikkeld voor campers en andere motorvoertuigen
Caratec TV-toestellen zijn bedoeld voor gebruik in motorvoertuigen. Daarom zijn ze getest en goedgekeurd volgens ECE R10. Zelfs de ingebouwde voeding is speciaal ontworpen voor deze toepassing, en werkt daarom over een breed spanningsbereik van 9-30 V (CAV320P-D: 10-30V). 

Losse accessoires: 
Een voet en voeding (220V) zijn optioneel verkrijgbaar en worden niet meegeleverd omdat deze over het algemeen voor het tv-toestel niet nodig is een camper. 
Een 12V-aansluitkabel met combistekker voor boordstopcontact en sigarettenaansteker wordt meegeleverd, evenals een actieve DVB-T2-antenne zodat u direct aan de slag kunt.

Technische gegevens: 
Beeldscherm formaat diagonaal: 55cm/21,5 inch
Verbruik: 21 Watt in gebruik modus/0,5 watt in standby modus
Scherm resolutie: 1920 x 1080P 
Afmetingen toestel: 489 x 289 x 48 mm

Eigenschappen

Artikelnummer 01020055
Merk Caratec
Omschrijving CAV-220X-DB.SB 22inch T2/S2+DVD+BT+Smart

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload