1. Camper, Caravan, Vrachtwagen & Boot
  2. Televisies
  3. TV met ingebouwde satellietontvanger

Caratec Vision CAV320P-D.

Caratec CAV-320P-D.SB 32 inch SMART TV met DVD

Caratec  CAV-320P-D.SB 32 inch SMART TV met DVD
689,00

Zenders inlezen:
Direct bestellen
1 - 3 werkdagen levertijd


Breed spanningsbereik van 10-30 V.
Incl. SMART tv stick Android/ Chromecast
DVD speler
Canal Digitaal Fastscan


Omschrijving

Caratec Vision CAV320P-D.SB 80cm (32") groothoek TV met DVB-T2 HD, DVB-S2 en DVD speler en met Smart Android TV stick. 

Bundel met de CAV320P-D groothoek TV en een Android Smart TV stick.
TV met 80cm (32") beelddiagonaal uit de Exclusive serie. Voorzien van tuner voor DVB-T2 HD, DVB-S2 en CD/DVD speler, beveiliging tegen over- en onderspanning en besturing voor CaratecSmart-D satelliet antennes. Smart TV-functie met Android TV 9.0

Beeldkwaliteit
We weten dat inbouwplaatsen in campers en caravans niet altijd ideaal zijn. Daarom zijn alle Caratec tv's uitgerust met een scherm dat van alle kanten bekeken kan worden en altijd een
uitstekende beeldweergave heeft. Dit betekent dat de beeldkwaliteit ook bij een ongunstige kijkhoek niet verslechtert, kleuren en helderheid grotendeels ongewijzigd blijven.

Smart TV Bundel / Televisie inclusief Android TV stick
Deze bundel maakt van de CAV320P-D een Smart TV. Dit betekent dat vrijwel alle bronnen beschikbaar zijn, of het nu klassieke tv via satelliet of antenne, dvd, streaming vanaf een smartphone of internet-tv is.
Het is heel gemakkelijk te bedienen, ongeacht de bron, met behulp van de afstandsbediening van de tv. Met de meegeleverde afstandsbediening van de tv-stick is zelfs spraakbesturing mogelijk.

Smart TV Stick Android
U kunt uw favoriete streaming- en gaming-apps (bijv. Prime Video, Netflix of de mediabibliotheken van de tv-zenders) downloaden van de Google Play Store en u urenlang vermaken.
De tv-stick heeft Android TV 9.0, die spraakgestuurd zoeken en Chromecast ondersteunt - dus je hebt toegang tot talloze inhoud.
Kijk naar je favoriete tv-series, speel games, kijk naar het nieuws of luister naar de radio.
Dankzij de geïntegreerde Chromecast zet je eenvoudig video's en andere content van je smartphone, tablet of laptop rechtstreeks naar je tv-scherm in 1080p.

Terrestrische ontvangst T2/ KPN Digitenne 
De ingebouwde DVB-T2 HD-ontvanger maakt de ontvangst van terrestrische tv-programma's mogelijk. U kunt dit digitaal uitgezonden programma in veel delen van Nederland ontvangen. De publieke omroepen (NPO) zelfs gratis in HD-kwaliteit. Voor particuliere omroepen is een CI+ module met abonnement vereist. De CAM past gemakkelijk in de CI-sleuf van het apparaat. Bij het toestel wordt een kleine actieve DVB-T2 antenne meegeleverd zodat je direct aan de slag kunt.

Digitale satellietontvangst S2/M7
Met de ingebouwde DVB-S2-ontvanger, in combinatie met een satellietantenne zoals de Caratec CASAT-serie, kunt u uw favoriete zender op uw vakantiebestemming ontvangen. Het ontvangstbereik is afhankelijk van de antenne, maar Europa is grotendeels gedekt. Met de Caratec tv-toestellen kunt u niet alleen tv-programma's maar ook veel radiozenders via de satelliet ontvangen. Het tv-toestel heeft een CI+-slot voor versleutelde zenders (M7 Canal Digitaal).
Het instellen van een tv-toestel voor satellietontvangst is vaak nogal een gedoe. Bij Caratec-tv-toestellen is dat niet het geval, omdat landspecifieke zenderlijsten al voorgeïnstalleerd zijn. In de meeste gevallen hoeft u niet lang te zoeken en bent u direct klaar om te gaan.
Met de Caratec Smart-D satellietantennes zoals de CASAT600S is de bediening nog eenvoudiger, omdat deze met de Caratec TV-afstandsbediening kan worden in- en uitgeklapt. Het zoekt automatisch naar de juiste satelliet met behulp van de instellingen in de zenderlijst. Het kan niet handiger zijn.

Dvd-speler
Neem je graag je dvd's mee op reis? Geen probleem, er is al een dvd-speler in het tv-toestel ingebouwd. Hij is zo vlak dat er geen extra inbouwdiepte nodig is.

USB-aansluiting
Door de twee USB-aansluitingen kunnen video's in vele formaten heel eenvoudig worden afgespeeld. De USB-poort kan ook worden gebruikt als voeding voor bijvoorbeeld een Smart TV-stick.

HDMI-aansluiting
Hoewel alles al meegeleverd is, hebben we twee HDMI-aansluitingen ingebouwd. Je weet maar nooit. Er kunnen extra apparaten op worden aangesloten.
Uiteraard is het ook mogelijk om een gameconsole met een HDMI-aansluiting aan te sluiten. Een CEC-besturing is geïntegreerd of kan achteraf worden uitgerust met een software-update.

Behuizing
Zo compact mogelijk en toch stabiel. De behuizingen van onze tv-toestellen zijn gemaakt om met je mee te gaan. Daarom zijn ze gebouwd om robuuster te zijn dan apparaten voor thuisgebruik. De behuizingen zijn zo plat mogelijk, zodat ze ook in krappe montageposities op de speciale Caratec TV-beugels kunnen worden geplaatst.

Geluid
Eerlijk is eerlijk: het is lastig om een ??echt geweldig geluid uit een compacte behuizing te halen. Omdat goed geluid erg belangrijk voor ons is, hebben we het geluid van de ingebouwde speakers door de jaren heen continu geoptimaliseerd. Zodat je iets kunt horen als de regen op het dak valt en zodat je dialogen goed kunt verstaan. Voor wat grotere eisen raden we aan een kijkje te nemen bij onze  soundbar" CAS101BT of de tv te koppelen aan het audiosysteem van het voertuig.
Hiervoor hebben we onze tv-toestellen twee uitgangen gegeven: de koptelefoonuitgang en een extra hoogwaardige fixed-level aansluiting. Op deze twee cinch-aansluitingen kan de tv worden aangesloten
maak verbinding met de moniceiver of het navigatiesysteem zoals je gewend bent van je hifi-installatie thuis.

Energieverbruik
Caratec tv-toestellen gaan zuinig om met energie. Vanwege de EU-regelgeving die sinds 1 maart 2021 van kracht is, zijn ze ingedeeld in energie-efficiëntieklasse E. Toch
verbruik je natuurlijk niet meer energie dan je voorheen deed toen je A of A+ was. Hierdoor is lang televisiekijken zonder problemen mogelijk, ook zonder walstroom: een CAV320 model trekt voor een film maar zo'n 5 Ah van de accu.

Ontwikkeld voor campers en andere motorvoertuigen
Caratec TV-toestellen zijn bedoeld voor gebruik in motorvoertuigen. Daarom zijn ze getest en goedgekeurd volgens ECE R10. De ingebouwde voeding is ook speciaal voor deze toepassing ontworpen en werkt daarom in een breed spanningsbereik van 10-30 V.

Accessoires
Voet en voeding zijn optioneel verkrijgbaar en niet bij de levering inbegrepen omdat ze meestal niet nodig zijn voor het tv-toestel bij inbouw in een camper. 
Een 12V-aansluitkabel met combistekker voor boordstopcontact en sigarettenaansteker wordt meegeleverd, evenals een actieve DVB-T2-antenne zodat u direct aan de slag kunt.

Technische gegevens:Beeldscherm formaat diagonaal: 80cm/32 inch
Scherm resolutie: 1920 x 1080P 
Afmetingen toestel: 723 x 422 x 60 (VESA 48) mm
 

Eigenschappen

Artikelnummer 01020059
Merk Caratec
Omschrijving CAV-320P-D.SB 32 inch SMART TV met DVD

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload

Bestel de Caratec CAV-320P-D.SB 32 inch SMART TV met DVD samen met


Module Canal Digitaal/ KPN:

M7
Canal Digitaal CI+ Cam 3.5 SECA/ Mediaguard

€ 59,95


Aantal:

Soundbar:

Caratec
4-kanaals Bluetooth versterkerset met 2x exciters

€ 119,00


Aantal:

Bestel deze combinatie