1. Aanbiedingen

WRM15 dualB is een apparaat dat is ontworpen om tot twee accu’s op te laden via een zonnepaneel.

Western&Co. WRM-15DualB-E SMART MPPT 15A laadregelaar voor 2 accu's

Western&Co.  WRM-15DualB-E SMART  MPPT 15A laadregelaar voor 2 accu's
259,00

Direct bestellen
1 - 3 werkdagen levertijd


MPPT-technologie
AGM, GEL, zuur en lithium accu’s.
Temperatuurcompensatie van de laadspanning
Bluetooth WLAN afstandsbediening


Omschrijving

 

WRM15 dualB is een apparaat dat is ontworpen om tot twee accu’s  op te laden via een zonnepaneel. Hij is speciaal ontworpen voor boten en  campers waarbij twee accu's worden gebruikt: de eerste om de huishoudaccu van stroom te voorzien en de tweede om de start accu op te laden . De WRM15 dualB laadt gewoonlijk eerst accu 1 op (Huishoud accu ) en laadt daarna accu 2 op (start accu ). In ieder geval wordt accu 2 permanent bewaakt en onmiddellijk opgeladen als de spanning onder de minimumspanning daalt.

 

Om het opladen van beide accu's te garanderen zonder de motor te starten, zowel tijdens het off grid staan of liggen  als tijdens stalling periode. Het is raadzaam de grootte van het zonnepaneel dat op de boordinstallatie wordt aangesloten correct te berekenen.

De WRM15 dualB implementeert een step-down laadcircuit van het MPPT-type dat het maximale laadvermogen van de zonnemodule garandeert met elke module waarvan de maximale vermogensspanning (Vmp) groter is dan de accuspanning en binnen de maximale spanningsgrenzen (Voc) onder 100 V. De WRM15 dualB wordt bewaakt met een op een Android/iOS-smartphone geïnstalleerde toepassing die via Bluetooth verbinding maakt met het toestel en het mogelijk maakt de interne werkingsstatus weer te geven en enkele functies in te stellen. Er zijn twee versies van de controller beschikbaar: een met de naam WRM15 dualB en een andere met de naam WRM15 dualB-E. Ze zijn verschillend omdat de dualB-versie ook meer een oplaaduitgang en USB-stekker biedt voor het opladen van de batterijen van smartphones, tablets en power packs  

 

 

Eigenschappen

Artikelnummer 10200904
Merk Western&Co.
Omschrijving WRM-15DualB-E SMART MPPT 15A laadregelaar voor 2 accu's

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload