Voor 15:00 besteld, morgen in huis Onze winkel is 53 uur per week voor u geopend

kabelkrant (narrowcasting)

 

Arob Antennebouw heeft inmiddels al veel ervaring met narrowcasting.
Narrowcasting is een systeem waarbij u zelf een tv kanaal heeft en zelf beslist wat u daar op laat zien bijvoorbeeld nieuwtjes of foto’s. Dit bijvoorbeeld als extra informatie kanaal gebruikt worden in een verzorgingstehuis.

Momenteel hebben we kabelkrant / narrowcasting systemen lopen in dorpen, bungalowpark, camping en verzorgingtehuizen en bedrijven. Wat dat betreft hebben we in elk segment ervaring. Wij sluiten het systeem voor u aan en helpen u bij het opstarten van het systeem. Daarna bent u eigen baas over uw narrowcasting kanaal. U kunt zelf bepalen wat voor nieuwe dingen er op komen te staan. Heeft u bijvoorbeeld binnenkort een evenement op de planning staan dan is dit een mooie oplossing om er meer reclame voor te  kunnenmaken. Eventueel kunnen wij het systeem ook voor u onderhouden en nieuwe berichten voor u aanmaken, informeer dan wel even naar de mogelijkheden.

Wij leveren u ook de software waarmee u zelf eenvoudig de zo genaamde dia’s kan maken. De software is zeer gebruiksvriendelijk en door iedereen te hanteren. Bij aflevering geven wij u een uitleg hoe het systeem werkt zodat u gelijk aan de slag kunt.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen, of een prijsoverzicht willen dan kunt u een e-mail sturen naar info@arobantennebouw.nl. Natuurlijk maken wij, zoals u van ons gewend bent, uw systeem op maat zodat het voldoet aan al uw eisen en wensen.