Vakantie over de grens

Deze bestemmingen zijn opgezet door mensen die vanuit Nederland daar naar toe zijn verhuisd om een mooie vakantiebestemming op te zetten. Zij hebben Nederlandse satelliet Tv en of internet via ons dus u kunt ook daar genieten van de Nederlandse televisie. 

 


Maison  Rurale 

Wij zijn Pope en Tilly van der Meulen. Medio 2011 hebben wij ons permanent in de Vendee gevestigd om van Maison Rurale ons levenswerk te maken. Van oorsprong Fries, maar inmiddels met een vleugje Frans!

Maison Rurale is een grote woonboerderij (longére) gelegen aan de rand van Loge-Fougereuse, een klein plaatsje in de buurt van Mervent en Vouvant. Ons huis bevindt zich op een van de vele mooie plekken in de Vendée, het departement met – na de Cote ‘d Azure – het meeste aantal zon-uren per jaar (2700 t.o.v 1600 in Nederland!).

Gedurende het hele jaar verhuren wij een vier-persoons gîte èn een twee-persoons studio. Beide zijn zelfstandige accommodaties met volledige privacy, voorzien van eigen toilet, badkamer en compleet ingerichte keuken. Daarnaast heeft u tijdens uw verblijf toegang tot een overdekt terras met barbecue en een groot zwembad met zonneweide.

Ook is er op de zonneweide een leuke speelplek voor de kinderen gecreëerd. Zélfs met hun eigen huisje, waarin ze lekker kunnen kokkerellen of kleuren op het krijtbord. Terwijl u ondertussen lekker kunt relaxen in 1 van de ligstoelen en goed zicht heeft op uw kinderen.

www.maisonrurale.nl

 


Le Pagnon Frankrijk

Op landgoed le Pagnon in de Dordogne kunt u het achtiende eeuwse vijfpersoonhuis Maison-de-Maitre huren, of het vierpersoonshuis Libelle. Tevens beschikken wij over drie tweepersoons gites en een kleine camping.

Eigenaresse Truus van Dalsem geeft teken en schilderworkshops, waar u per dag of per week aan deel kunt nemen.

Wij bieden ook een culinair arrangement aan. De glooiende omgeving met vele dorpjes en restaurantjes, heeft een charmant karakter met unieke flora en fauna. Toeristische omgeving met grotten en kastelen.Een uniek wandelgebied.

www.lepagnon.nl
info@lepagnon.nl


 


Domaine de Vacances l'Ancien Vignoble Frankrijk

Gelegen in het heuvelachtige gebied met een fantastisch uitzicht op het dal van de rivier de Dordogne is gesitueerd het terrein met ons woonhuis genaamd VakantieDomein l’Ancien Vignoble. Op het terrein was vroeger een kleine wijngaard gevestigd. Betty en Herman Bezema.

www.lancienvignoble.com
info@lancienvignoble.com

 


Camping Au Mica Frankrijk

Jan en Jacoba heten u welkom op hun rustige, ruime en bovenal gezellige volwassenen camping (62 ruime plaatsen) in het prachtige regionale natuurpark Ballons des Vosges in de Vogezen Frankrijk.

www.campingaumica.com

    

 


Teutoburgerwald 

Welkom op onze kleine camping  op slecht 3 uurtjes rijden vanaf Siegerswoude (Lekker dichtbij en een hele mooie camping en omgeving)

Geniet van de rust en de natuur, mooie wandelingen direct vanaf de camping en veel culturele uitstapmogelijkheden in de directe omgeving.

Plezierige 50+ camping in het voor- en naseizoen en in de zomer rustige familie camping voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar met een Nederlands en Duits recreatieteam en voor onze kleinste gasten zijn Teuti en Teuto aanwezig.

Onze rustige en kleinschalige natuurcamping heeft 99% toeristische kampeerplaatsen, we hebben geen jaarplaatsen meer.

U kunt prachtig fietsen langs de Weser, waar redelijk vlakke fietsroutes zijn gemaakt. Neem gerust Uw fietsdragers voor de auto mee. Voor mountainbikers is het een waar paradijs. U fietst vanaf de camping direct de bossen in. Werkelijk het einde !!

Onze trots is het nieuwe en moderne sanitairparadijs dat uniek is in alle opzichten.
ANWB classificatie 9,7 en ADAC ****. Tijdloze betegeling, ruimtelijke indeling en uniek kindersanitair. In het gebouw zijn alle benodigde voorzieningen te vinden, van wc tot (familie-) douche en van wasserette tot een plaats voor de afwas met supersnelle vaatwasmachine. Ook voor Uw hond is er een aparte douche met warm en koud water.
Er zijn zeer ruime (meer dan 125 m2) super-comfort-plaatsen met prive sanitair aanwezig voor de meest verwende kampeerders.

U bent van harte welkom,    Familie Seijsener                          .  

> Lees Meer