Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Onze winkel is 53 uur per week voor u geopend

Strong 7300 satellietontvanger

 

Zet de televisie op de zender BVN (zendernummer 80) en wacht totdat het beeld verschijnt (Belangrijk, komt er geen beeld? Ga dan niet naar stap 3 anders zal uw volledige zenderlijst gewist. Controleer uw schotelinstallatie en zorg ervoor dat u signaal krijgt op de Astra 1 (19,2 graden) om het op te lossen).

 

Stap 1:
Ga naar het menu, hierna met de pijltjes (rechts daarna naar beneden) toetsen naar geavanceerd > fabrieksinstellingen gevolgd door OK. Voer nu uw pincode in (standaard 0000). Hierna zal het apparaat weer uit en aan gaan.
 

Stap 2:
Selecteer uw taal Nederlands gevolgd door OK, druk daarna nogmaals op OK.
 
Stap 3:
Selecteer hier (veranderen kan met pijl naar rechts):
Land: Netherlands
Aspect verhouding: 16:9
Conversie mode: Letterbox
Ondertitelingtaal: Nederlands
Druk dan de OK toets op volgende.
 
Stap 4:
Kies de juiste satelliet:  Astra 19,2 gevolgd door OK.
Kies de juiste zenderlijst: indien u een HD abonnement heeft selecteer dan Canal Digitaal HD. Indien u geen HD abonnement heeft kies dan voor Canal Digitaal SD.
Bevestig met OK.
 
Stap 5:
Het signaal wordt gecontroleerd, bevestig met OK, de ontvanger gaat nu kanalen zoeken, dit duurt ongeveer 50 seconden.
De ontvanger start nu weer op een willekeurige TV zender.
 
Stap 6:
Druk op de menu toets en ga naar instellingen en dan TV output. Stel in: beeld resolutie: 1080i (verander met pijl naar rechts) en druk op exit, bevestig de wijzing met OK.
Ga naar tijdsinstelling. Zet hier de zomertijd uit of aan (met pijl naar rechts) en zet auto standby op geen (met pijl naar rechts). Druk op exit en dan op OK om op te slaan.
 
De ontvanger is nu weer klaar voor gebruik.
 

Mocht dit niet de oplossing zijn dan kunt u het beste met de satellietontvanger langskomen bij ons in de winkel, in de meeste gevallen kunt u er op wachten. Wilt u langskomen met uw caravan of camper? Dan graag een afspraak maken door ons te bellen op 0516-541129.
We helpen u graag!