Voor 15:00 besteld, morgen in huis Onze winkel is 53 uur per week voor u geopend

Slecht tv beeld?

Valt u beeld steeds weg, krijg u de melding geen of slecht signaal, komen er blokjes of balkjes bij u in beeld zoals hieronder?

Dan is uw schotel zeer waarschijnlijk niet goed uitgericht of geeft te weinig signaal.

Wij kunnen dat voor u oplossen. Vanaf slechts € 60,- (€45 voorrij kosten en 15 minuten montage tijd),                                     komen wij bij u langs (In ons service gebied: Friesland, Drenthe, Groningen, de kop van de Flevopolder en Overijssel (Zwolle-Kampen-Emmeloord) om uw schotel perfect uit te richten en eventueel te vervangen voor een écht goede schotel.   

 

Let er wel op dat het uit richten van een multifeed schotel (meerdere losse enkele lnb’s, zie schotel op rechter foto hierboven)  v.a€ 60,- kost omdat het uit richten van multifeed of draaibare schotel  langer duurt.

Bel of mail ons voor afspraak, vermeld in uw e-mail alvast het volgende: uw adres en of u een normale of een multifeed of draaibare  schotel heeft.

Goede / budget schotels

Budget schotels. O.a.:

       

60cm Canal Digitaal    60cm Visiosat           45cm Multytenne    54 of 64cm Triax schotel

Geperforeerde schotels hebben ook een slechte signaal opbrengst.

Boven staande schotel antenne's zijn prima geschikt voor recreatie maar geven met slecht weer veel eerder beeld uitval dan nodig is.

 

Goede schotels. O.a.:

              

65 of 78cm Fuba schotel     68 cm Rian Aluminium schotel: antraciet, steenrood, bosgroen of beige met 20 jaar garantie.

Klik op de onderstaande knoppen voor meer informatie over de desbetreffende schotels. De Rian schotel komt binnenkort op de website.

Het hebben van slecht of wegvallend signaal kan ook komen door de schotel die u heeft. Heel, vaak goedkopere schotels, hebben een signaalopbrengst die alleen met mooi weer goed beeld geeft. Bij deze schotels krijgt u bij slecht weer vaak al een slecht signaal. Wilt u deze problemen voorkomen dan raden wij u aan om een Fuba of Rian schotel te nemen. Dit zijn de twee merken die schotels maken met het beste signaal opbrengst. Waarbij de Rian schotel nog veel beter is dan de Fuba schotel. De Fuba schotel kost € 99,- de Rian schotel kost € 129,-. Dit klinkt misschien als een hoop geld maar uw televisie en ontvanger hebben waarschijnlijk meer gekost. Daarbij mag een goede en degelijke schotel niet ontbreken in uw installatie. U kunt het zien als het kopen van een dure auto en er dan plastic wielen eronder zetten.  Dit is natuurlijk wel erg zwart/wit voorbeeld maar zo’n soort invloed heeft het wel op uw beeldkwaliteit.

 

Muurbeugel

Het is ook belangrijk dat u een goede stevige muurbeugel heeft waarop uw schotel is bevestigt. Dit is belangrijk omdat anders uw schotel teveel beweegt wat er tot kan leiden dat u minder signaal heeft. Daarom raden wij u aan om een staal volbak verzonken muurbeugel te nemen. Klik op de onderstaande knop voor ons assortiment muurbeugels.

 

Hulpmiddelen

Waarschijnlijk heeft u thuis een satfinder of satbeeper gebruikt om de schotel uit te richten. Het probleem met deze apparaatjes is dat ze, zoals de naam al deels zegt, alleen de satelliet vinden. Het goed en precies uitrichten van de schotel kan het beste gebeuren met professioneel meetapparatuur. Deze professionele meters geven veel extra informatie waarmee wij voor u de schotel perfect kunnen uit richten. Een goede professionele meter kost  meer dan  € 5000.-  onze monteurs gebruiken profesionele meters voor optimale afstelling en snel een storing opzoeken.

  

Satbeeper     satfinder om de satelliet te vinden, maar niet voor nauwkeurig afstellen.

 

Hoe werkt satelliet tv?

Het signaal wordt vanaf een tv station naar een satelliet in de ruimte gestuurd.                                                                                                  

Deze satelliet stuurt het vanuit de ruimte weer naar de aarde terug. Met een schotel en alle toebehoren kunt u dit signaal oppikken en daardoor tv kijken.

36.000 km en weer terug naar aarde  dus 72.000 km onderweg.