Slecht tv beeld?

Valt u beeld steeds weg, krijg u de melding geen of slecht signaal, komen er blokjes of balkjes bij u in beeld zoals hieronder?

Dan is uw schotel zeer waarschijnlijk niet goed uitgericht of geeft te weinig signaal.

Wij kunnen dat voor u oplossen. Vanaf slechts € 60,- (€ 45,- voorrij kosten en 15 minuten montage tijd), komen wij bij u langs (in ons service gebied: Friesland, Drenthe, Groningen, de kop van de Flevopolder en Overijssel (Zwolle-Kampen-Emmeloord) om uw schotel perfect uit te richten en eventueel te vervangen voor een écht goede schotel.   

 

 

Bel of mail ons hier voor afspraak.


Standaard schotels

       

60cm Canal Digitaal    60cm Visiosat           45cm Multytenne    54 of 64cm Triax schotel

Geperforeerde schotels hebben ook een slechte signaal opbrengst.

Boven staande schotelantennes zijn prima geschikt voor recreatie maar geven met slecht weer veel eerder beeld uitval dan nodig is.

 


Fuba schotels

       

Fuba schotels met 15 jaar garantie, wij raden de maten 65 cm of 78 cm aan in Nederland. Het hebben van slecht of wegvallend signaal kan ook komen door de schotel die u heeft. Heel vaak  hebben goedkopere schotels een te lage signaalopbrengst die alleen met mooi weer goed beeld geeft. Bij deze schotels krijgt u bij slecht weer vaak al een slecht signaal. Wilt u deze problemen voorkomen dan raden wij u aan om een Fuba schotel te nemen. De Fuba 65 schotel kost € 119,- en de Fuba 78 cm kost 139 euro. Dit zorgt voor een enorme verbetering.

 


Muurbeugel

Het is ook belangrijk dat u een goede stevige muurbeugel heeft waarop uw schotel is bevestigt. Dit is belangrijk omdat anders uw schotel teveel beweegt wat er tot kan leiden dat u minder signaal heeft. Daarom raden wij u aan om een staal volbak verzonken muurbeugel te nemen. Klik hier voor ons assortiment muurbeugels.

 

 

Hulpmiddelen

Waarschijnlijk heeft u thuis een satfinder of satbeeper gebruikt om de schotel uit te richten. Het probleem met deze apparaatjes is dat ze, zoals de naam al deels zegt, alleen de satelliet vinden. Het goed en precies uitrichten van de schotel kan het beste gebeuren met professioneel meetapparatuur. Deze professionele meters geven veel extra informatie waarmee wij voor u de schotel perfect kunnen uit richten. Een goede professionele meter kost  meer dan € 3500.-
Onze monteurs gebruiken profesionele meters voor optimale afstelling en kunnen daardoor in korte tijd een storing in de installatie opsporen.

Een relatief betaalbare satellietmeter (89 euro) voor de consument is de Bente Satfinder.


Hoe werkt satelliet tv?

Het signaal wordt vanaf een tv station naar een satelliet in de ruimte gestuurd. Deze satelliet stuurt het vanuit de ruimte weer naar de aarde terug. Met een schotel en alle toebehoren kunt u dit signaal oppikken en daardoor tv kijken.

36.000 km en weer terug naar aarde dus 72.000 km onderweg.