Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Onze winkel is 53 uur per week voor u geopend

Sab satelliet ontvangers

Sab Sky 4900

 

Stap 1:

Zet de ontvanger aan en ga naar de TV zender BVN (nummer 80). Druk op de MENU-toets van uw SAB afstandsbediening. Ga naar Installatie  d.m.v. de pijltjes toetsen (deze wordt blauw wanneer u er op staat) en druk op de OK-toets.

Stap 2:

Ga  naar Fastscan (deze wordt blauw wanneer u er op staat)  en druk op de OK-toets


Stap 3:

U bent nu in het Fastscan menu. Kies bij provider CanalDigitaal HD  met d.m.v de pijl naar rechts. Ga daarna met de pijl naar beneden toets naar zoeken (dit wordt geel wanneer u er op staat) en druk op de OK-toets. Het zoeken wordt nu gestart en de voortgang wordt weergegeven met een percentage. 

Als de ontvanger klaar is met zenders zoeken keert deze automatisch terug naar het TV beeld. U heeft nu de nieuwste zenderlijst geladen en de ontvanger is nu weer klaar voor gebruik.


Sab Titan

 

 

Stap 1:

Zet de ontvanger aan en ga naar BVN (zender 80) en kijk of u daar beeld heeft. Indien u beeld heeft volg dan de rest van de handleiding. Indien u geen beeld heeft zorg dan eerst dat u beeld heeft voordat u gaat zenders zoeken.

Druk vervolgens op de MENU-toets op de afstandsbediening van de SAB.


Stap 2:

Ga naar Installatie en druk op de OK-toets

Ga naart Fastscan en druk op de OK-toets

Ga naar start zoeken en druk op de OK-toets

De nieuwe lijst zal nu worden geladen, als de ontvanger klaar is met zenders zoeken keert deze automatisch terug naar het tv beeld.


Mocht het met behulp van de bovenstaande stappen niet lukken dan kunt u het beste met uw Sab langskomen bij ons in de winkel, in de meeste gevallen kunt u er op wachten.

Wilt u langskomen met uw caravan of camper? Dan graag een afspraak maken door ons te bellen op 0516-541129
We helpen u graag!