Bestaand schotelsysteem aanpassen voor Canal Digitaal

 

Wij kunnen heel veel bestaande schotelsystemen voor satellietontvangst ombouwen en geschikt maken voor de Nederlandse televisie en radio zenders via Canal Digitaal satelliet tv. Dit is vaak nodig bij campers en caravans die geimporteerd of geleverd worden vanuit landen zoals Duitsland, Frankrijk, Belgie, Italie, Engeland en andere landen. Deze zijn dan geschikt voor de televisiezenders uit het land van herkomst en hebben aanpassing nodig voor ontvangst van de Nederlandse zenders. Dit kunnen wij voor u oplossen en netjes in orde maken!

Selecteer aan de linkerzijde van deze pagina uw merk voor meer informatie over uw systeem.

 


Canal Digitaal


Canal Digitaal is ideaal voor zowel thuis als voor recreatie. Wel dient u er rekening mee te houden dat uw voor Zuid Spanje, Portugal en het hoge noorden een groter formaat schotel nodig heeft (vanaf 85 cm).


Heeft u onze hulp nodig bij de ombouw van uw systeem naar Canal Digitaal? We helpen u graag aan de telefoon (0516-541129), per e-mail (info@arob.nl) of op afspraak bij onze winkel.

 

Wij zijn sinds 1983 gespecialiseerd in de montage, reparatie, aanpassingen van handmatige en automatische schotels, antennes, televisies, ontvangers, zonnepanelen, achteruitrijcamera's en wifi en mifi internetversterkers voor uw camper, caravan, vrachtwagen of boot. Ook zijn wij van de televisie provider Canal Digitaal dealer en tevens service punt.

Montage, reparatie etc wordt door ons gedaan bij onze winkel in Siegerswoude (vlakbij Drachten) maar ook op locatie. Tijdens de montage kunt u er op wachten (in onze wachtruimte) of de camper, caravan of vrachtwagen weer ophalen zodra het klaar is.

Reparaties kunnen hier veelal ter plekke door onze monteur worden opgelost terwijl u er op wacht.
Heeft u het niet bij ons gekocht? Geen probleem, we helpen u graag verder!

Voor een afspraak kunt u bellen met ons via 0516-541129 of e-mailen naar info@arobantennebouw.nl

Komt u van ver? Maak dan gebruik onze gratis overnachting!

 

GRATIS OVERNACHTING

 

Laat u een nieuwe schotel monteren, dan bieden wij u twee gratis nachten aan op camping de Wâldsang in Bakkeveen. Onze voorkeur gaat uit naar een overnachting de dag voor de plaatsing en een overnachting op de dag zelf. Zo hoeft u niet vroeg te vertrekken van huis de dag van opbouw en kan de kit goed drogen voordat u op weg gaat en u zelf nog even de schotel kunt uitproberen. Indien u vragen heeft kunt u zo nog even bij ons langs rijden.  Wanneer u komt voor een reparatie of aanpassing van uw schotel dan bieden wij u één gratis overnachting aan op Camping de Wâldsang in Bakkeveen , een geschikte camping voor zowel jong als oud. Wij bieden u een overnachting aan zodat u in alle rust naar ons toe kan komen. Tevens kunt u dan genieten van de mooie omgeving die we hier in Friesland hebben. Neem bijvoorbeeld uw fietsen mee, we hebben speciale fiets routes voor u die u langs de mooiste plekken brengen. Mocht u meer van wandelen houden dan kunt u terecht in een van de mooie bossen in de omgeving. Of  een dagtrip met de Bus van Arriva naar Groningen of Drachten, de bushalte is vlak bij ons voor de deur U zou er zelfs een gezellige kleine vakantie van kunnen maken. Let er wel op dat u via ons de camping reserveert, dan komt het allemaal in orde.