Ontdek de kracht van solar en lithium in je camper

Heb je ooit tijdens een lange, avontuurlijke reis in je camper gezeten, starend naar je telefoon die aan het sterven was, en gedacht: "Er moet toch een betere manier zijn?" Nou, pak je agenda erbij, want ergens in  Maart hebben wij het antwoord voor je. We duiken de wondere wereld van solar en lithium in, speciaal voor jouw huis-op-wielen.

Waarom deze workshop je nieuwe beste vriend wordt

Laten we eerlijk zijn, niemand vindt het leuk om halverwege een epische roadtrip zonder stroom te zitten omdat je te veel selfies hebt gemaakt. Tijdens onze workshop gaan we je uitleggen hoe je met zonnepanelen en een lithiumaccu deze nachtmerrie kunt voorkomen.

De zon als je beste maatje

Stel je voor: je rijdt door de mooiste landschappen, en terwijl je dat doet, laden je zonnepanelen op. Geen zorgen meer over waar je de volgende keer je telefoon, cpap-apparaat of elektrische fiets kunt opladen. Zonlicht is gratis en laat ons eerlijk zijn, in Nederland moeten we elk straaltje zon pakken dat we kunnen krijgen.

Waarom lithium de nieuwe choco is

Waarom zou je kiezen voor een lithiumaccu in plaats van de traditionele loodaccu? Nou, het is een beetje zoals kiezen tussen een smartphone en een oude Nokia. Beide werken, maar de een biedt je net wat meer gemak en levensduur. We gaan je leren waarom een lithiumaccu een slimme investering is en hoe je hiermee de energie-efficiëntie van je camper naar een hoger niveau tilt.

DIY berekeningen voor de echte avonturiers

Geen zorgen, je hoeft geen wiskundige te zijn om dit te kunnen. We lopen samen door hoe je jouw energiebehoefte nauwkeurig kunt uitrekenen. Zo weet je precies wat je nodig hebt om nooit meer zonder stroom te zitten. En wie weet, misschien ontdek je wel dat je genoeg energie overhoudt om een klein feestje te bouwen onderweg.

Meld je aan en pak die vrijheid

Zie je het al voor je? Eindeloze vrijheid op de weg, zonder je zorgen te maken over je energievoorziening. Dit is je kans om alles te leren wat je nodig hebt om die droom werkelijkheid te maken. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet onbeperkt kunnen genieten van de vrijheid die een camper biedt, zonder de angst om in het donker te zitten of erger nog, zonder koffie te zitten omdat je accu het begeeft.

Dus, ben je klaar om de stap te zetten naar een zorgeloze reiservaring met je camper? Kom dan naar onze workshop en ontdek hoe je met de kracht van solar en lithium nooit meer aan de zijlijn hoeft te staan. Tot ergens in maart  mail naar td@arob voor interresse