Joyne zakelijk                    

ALTIJD UW GAST CENTRAAL

  • Zenderpakketen die passen bij uw gasten
  • Voordelige tarieven 
  • Haarscherp beeld 
  • Wij zijn JOYNE Business Partner
     

Hotels, bungalowparken, zorgcentra, penitentaire inrichtingen, eigenlijk voor alle sectoren waar televisiesignalen middels een intern netwerk gedistribueerd moeten worden biedt JOYNE dé oplossing. Maar ook voor sectoren die buiten de landsgrenzen opereren biedt JOYNE het beeld van thuis. Bijvoorbeeld voor de maritieme en transportsector. Baggerbedrijven die opereren in de Perzische golf kunnen nu gewoon de Nederlandse zenders ontvangen. Maar ook voor Defensie is JOYNE ideaal. JOYNE is namelijk in Irak, Syrië, Libanon, Israël, Afghanistan met een 85cm schotel te ontvangen!

JOYNE biedt verschillende zenderpakketten voor de zakelijke markt. De pakketten JOYNE Zakelijk Lite en JOYNE Zakelijk Basis kunnen aangevuld worden met aanvullende pakketten.

 

Naast de bovenstaande zenders kunnen we nog veel meer zenders doorgeven voor uw gasten, zoals Duitse, Engelse, Franse, Spaanse, en nog veel meer. Deze zenders zijn via satelliet gratis te ontvangen zonder maandelijkse kosten. Op deze manier kunt u samen met JOYNE een voordelig en uitgebreid pakket op maat aanbieden passend bij uw gasten.

De zenders worden via de satelliet ontvangen met schotels en dan met een bestaand of nieuw kabel, iptv of glasvezelnetwerk doorgegeven aan uw gasten. 

Wilt u weten of Joyne geschikt is voor uw situatie? Wij adviseren u graag welke oplossing(en) het beste bij uw situatie past. Neem gerust contact met ons op via info@arob.nl of door ons te bellen op 0516-541129.