0--

TP-Link 5-port Gigabit Desktop switch

TP-Link  5-port Gigabit Desktop switch
Aantal
€ 29,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
1 tot 3 werkdagen

Productkenmerken
Met deze 5-poorts Gigabit desktop-switch TL-SG1005D van TP-LINK schakelt u heel eenvoudig om naar gigabit-ethernet. Verhoog de snelheid van uw netwerkserver en backbone-verbindingen of breng de voordelen van gigabit naar uw werkplek. Bovendien is de TL-SG1005D zeer zuinig met energie. De innovatieve, energiezuinige techniek van de TL-SG1005D bespaart tot wel 70%* aan energie, en dat maakt dit apparaat ook heel geschikt als milieuvriendelijke alternatief voor uw bedrijfsnetwerk.

Gigabit-switch
Met zijn vijf 10/100/1000 Mbps-poorten breidt de TL-SG1005D uw netwerkcapaciteit aanzienlijk uit, en maakt een snelle verzending van grote bestanden mogelijk. Heavy-users kopiëren hiermee veel sneller hun bandbreedte vretende bestanden thuis, op kantoor, in het team of in een creatieve productieomgeving. Verzend documenten, programma's en multimediabestanden zonder vertraging via uw netwerk.

Schakel uw netwerk over op groen
U heeft nu ook de mogelijkheid om voor groen te kiezen als u naar een Gigabit-netwerk wilt upgraden. Deze 5-poorts Gigabit desktop-switch TL-SG1005D beschikt over de nieuwste energiezuinige technieken die uw netwerkcapaciteit aanzienlijk uitbreiden met een veel lager energieverbruik. Hij past het energieverbruik automatisch aan de status van de verbinding en de kabellengte aan om de ecologische voetafdruk van uw netwerk te minimaliseren.

• Is een poort niet actief, dan verbruikt hij ook geen stroom
Als een computer of netwerkapparaat is uitgeschakeld, verbruikt desbetreffende poort van een traditionele switch nog steeds een aanzienlijke hoeveelheid stroom. De TL-SG1005D herkent automatisch de linkstatus van de afzonderlijke poorten en verlaagt het stroomverbruik van de poorten die op stand-by staan, en dat kan tot wel 80% aan stroom besparen.

• Voeding afhankelijk van de kabellengte
In een ideale wereld zouden korte kabels minder energie verbruiken dan lange kabels, omdat er minder energie over de lengte van de kabel verloren gaat. Dat is bij de meeste apparaten echter niet het geval is, omdat ze dezelfde hoeveelheid energie door de kabel sturen, ongeacht de lengte ervan.

Eenvoudig te bedienen
De automatische functies van deze Gigabit-switch maken een probleemloze Plug&Play-installatie mogelijk. Geen configuratie nodig. Auto-MDI/MDIX maakt crossover-kabels overbodig. De automatische poortdetectie meet de snelheid van het aangesloten netwerkapparaat (10, 100 of 1000 Mbps) en past zich daar slim op aan - voor optimale prestaties en compatibiliteit.

Let op

*Maximale energiebesparing in vergelijking met een conventionele switch van TP-Link, de werkelijke besparing kan op basis van de gebruiksomstandigheden variëren.

Artikelnummer 7220157
Merk TP-Link
Collectie
Omschrijving 5-port Gigabit Desktop switch
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van TP-Link