Vakantiewoning

Satelliet TV
Voor de ontvangst van televisie in een vakantiewoning is satelliet tv zeer geschikt. Dit kan in geheel Europa en daarbuiten met ontvangst van alle Nederlandse zenders. Kijk voor meer informatie en het gehele assortiment bij satelliet tv in het menu aan de linkerzijde. 


Digitenne TV
De ontvangst van televisie via digitenne is alleen mogelijk indien de vakantiewoning in Nederland staat. Buiten Nederland kunt u geen Nederlandse zenders ontvangen.Kijk voor meer informatie en het gehele assortiment bij digitenne tv in het menu aan de linkerzijde. 


Kabel TV
Indien uw vakantiewoning over kabel tv beschikt hebben wij hier verschillende producten voor. Het zenderaanbod is altijd afhankelijk van de provider ter plaatse. Kijk voor meer informatie en het gehele assortiment bij kabel tv in het menu aan de linkerzijde. 
 

Televisies
Voor in uw vakantiewoning hebben wij verschillende soorten televisies leverbaar, van klein tot groot en eventueel met ingebouwde satellietontvanger zodat een losse ontvanger niet meer nodig is. Kijk voor meer informatie en het gehele assortiment televisies in het menu aan de linkerzijde. 


Internet
Binnen in een woning is de internetverbinding vaak slecht. Wij hebben hiervoor verschillende oplossingen. Een betere antenne of zelfs een vaste wifi oplossing. Kijk voor de mogelijkheden bij internet in het menu aan de linkerzijde.


Radio ontvangst
Voor de ontvangst van radiozenders in een vakantiewoning hebben wij verschillende oplossingen. Kijk voor de mogelijkheden bij radio ontvangst in het menu aan de linkerzijde.

 

Accessoires
Wij leveren voor elk van de bovenstaande categorieën ook verschillende accessoiren. Kijk voor alle producten en mogelijkheden bij accessoires in het menu aan de linkerzijde.