0--

Technisat TechniPlus HD SmartTV met ingebouwde satellietontvanger

Technisat  TechniPlus HD SmartTV met ingebouwde satellietontvanger
Maat televisie:
      (+€ 250,00)
      (+€ 550,00)
Technisat tablet (Technipad):
      (+€ 369,00)
Technisat toetsenbord:
      (+€ 59,95)
Module:
      (+€ 99,00)
      (+€ 59,00)
      (+€ 99,00)
Type Joyne abonnement:
Joyne abonnement aantal maanden (per jaar):
Aantal
€ 1.149,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
1 tot 3 werkdagen

Deze Technisat TechniPlus is een tv met een mooi en scherp Full HD LED beeld. De TechniPlus heeft een ontzettend dunne behuizing met een elegante maar sterke aluminium voetsteun en combineert hierdoor kwaliteit met elegantie. Met de TechniPlus kunt u alle voordelen van Isio ontdekken. Isio staat voor begrijpelijk en innovatief gebruik van de laatste internet technologieën. Tevens heeft deze TV een mooie witte achterkant waardoor het weer net wat anders is dan de andere modellen van Technisat.

Tevens beschikt deze Technisat TechniVision Isio over een quattro tuner: 2 x een DVB-S2 (satelliet) tuner, 1x een DVB-T tuner en een 1x DVB-C tuner. Dit betekent dat een losse satellietontvanger niet meer nodig is. Dankzij de ingebouwde satelliet twin tuner kunt u met deze TV opnemen en een andere zender tegelijk bekijken wanneer u via de satelliet tv ontvangt. Opnemen kan via een extern opslag medium die u kunt aansluiten op de USB ingangen van het toestel. Via Wi-Fi kunt u de televisie ook verbinden op uw thuis netwerk. Tevens kunt u dan gebruik maken van de smart functies van de televisie. Let er wel op dat browsen op het internet op een smart tv niet te vergelijken is met het internet browsen op een computer. Onze ervaring is dat apps op een smart tv vaak het beste werken.

Daarnaast kunt u de televisie ook via een app op uw telefoon of tablet bedienen. Met dezelfde app kunt u ook video's en foto's vanaf u telefoon of tablet streamen naar de tv. Met de tablet van Technisat, de Technipad vergroot u uw plezier van de televisie en andere Technisat apparaten. Met deze tablet kunt u niet alleen eenvoudig de televisies van Technisat bedienen maar ook de dab+ radio's en de ontvangers van Technisat. Daarnaast kunt u ook video's en foto's streamen naar uw televisie. Tevens verkopen wij een toetsenbord van het merk Technisat waarmee u gemakkelijker en sneller kunt typen op uw televisie. Deze producten kunt u met korting mee bestellen wanneer u dat selecteert voordat u de televisie in uw winkel wagentje stopt.

Afmetingen teleivsie (BxDxH):
42 inch: 96.5cm x 62.5cm x 25.5cm
47 inch: 107.5cm x 68.5cm x 25.5cm
55 inch: 124.5cm x 80cm x 30 cm 

De maten zijn inclusief de voet

Module

Wilt u naast de vrij te ontvangen zenders ook de betaalzenders (waar u een abonnement voor nodig heeft) kunnen bekijken? Bestel dan gemakkelijk een CI module voor Joyne of Canal Digitaal mee. U kunt kiezen uit drie opties: CI+ Module en de CAM 701 voor Canal Digitaal en een CI+ module voor Joyne.

  • De CI+ module van Joyne is inclusief kaart, deze zit er dus ingebouwd. Indien u voor Joyne kiest, graag in de opmerkingen uw gewenste startdatum van het abonnement doorgeven.
  • De CI+ module van Canal Digitaal bevat geen kaart, deze moet u er zelf nog in steken. Ideaal wanneer u al een Canal Digitaal kaart heeft.
  • De CAM 701 is een module met ingebouwde kaart. Indien u al een kaart heeft voor deze optie gaat, zult u dus wel uw abonnement moet overzetten van uw huidige kaart naar deze module. Dit kunnen wij eventueel voor u doen.

Instellen ontvanger

Wanneer u de ontvanger door ons laat instellen is de ontvanger compleet plug and play. Het is dus gewoon een kwestie van kabels aansluiten, ontvanger aan doen en genieten maar. Daarnaast zorgt dit er tevens voor dat de ontvanger beschikt over de allerlaatste software en de nieuwste zenderlijst en zo optimaal mogelijk kan functioneren. Daarnaast is het handig dat het apparaat de zenders alvast ingeladen heeft wanneer u uw schotel nog moet uitrichten. Zonder zenders kunt u lastig controleren of u de goede satelliet te pakken heeft. De zenders kunt anders pas in laden wanneer u de schotel goed heeft uitgericht.

Beeldschermdiagonaal42/47/55 inch (107/119/140cm)
Schermresolutie1920x1080
Beeldverhouding16:9
Smart TVJa
Wifi readyJa
Internet aansluitingJa
Common interfaceJa
HDMI ingangen3x
Scart ingangen1x
USB ingangen2x
Ingebouwde satellietontvangerJa
Ingebouwde DVD spelerNee
YPbPR/YCbCR1x
Diepte met voet62,5 / 68,5 / 80
Ultra HDNee
Artikelnummer 170720153
Merk Technisat
Collectie
Omschrijving TechniPlus HD SmartTV met ingebouwde satellietontvanger
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Technisat