0--

Technisat Technimedia UHD SmartTV met ingebouwde satellietontvanger

Technisat  Technimedia UHD SmartTV met ingebouwde satellietontvanger
Maat televisie:
      (+€ 250,00)
      (+€ 600,00)
Technisat tablet (Technipad):
      (+€ 369,00)
Technisat toetsenbord:
      (+€ 59,95)
Module:
      (+€ 99,00)
      (+€ 59,00)
      (+€ 99,00)
Kleur:
Silver metallic/black
Aantal
€ 1.899,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
1 tot 3 werkdagen

Deze Technisat TechniMedia is een tv die van alle nieuwe technieken is voorzien. De Technimedia beschikt over de nieuwste beeldtechniek Ultra HD (4k). Het Ultra HD scherm heeft een resolutie van 3840x2160 pixels wat 4x zoveel pixels is als een "normale" HD tv. Daarnaast is het ook een 3D tv en ten opzichte van andere 3D tv's heeft deze Technisat een goed 3D beeld vanuit elke kijkhoek. Daarnaast heeft de TechniMedia heeft een ontzettend dunne behuizing met een elegante maar sterke aluminium voetsteun en combineert hierdoor kwaliteit met elegantie

Tevens beschikt deze Technisat TechniMedia over een triple twin tuner: 2 x een DVB-S2 (satelliet) tuner, 2x DVB-T en 2x DVB-C. Dit betekent dat een losse satellietontvanger niet meer nodig is. Dankzij de ingebouwde satelliet twin tuner kunt u met deze TV opnemen en een andere zender tegelijk bekijken wanneer u via de satelliet tv ontvangt. Opnemen kan via een extern opslag medium die u kunt aansluiten op de USB ingangen van het toestel. Via Wi-Fi kunt u de televisie ook verbinden op uw thuis netwerk. Tevens kunt u dan gebruik maken van de smart functies van de televisie. Let er wel op dat browsen op het internet op een smart tv niet te vergelijken is met het internet browsen op een computer. Onze ervaring is dat apps op een smart tv vaak het beste werken.

Daarnaast kunt u de televisie ook via een app op uw telefoon of tablet bedienen. Met dezelfde app kunt u ook video's en foto's vanaf u telefoon of tablet streamen naar de tv. Met de tablet van Technisat, de Technipad vergroot u uw plezier van de televisie en andere Technisat apparaten. Met deze tablet kunt u niet alleen eenvoudig de televisies van Technisat bedienen maar ook de dab+ radio's en de ontvangers van Technisat. Daarnaast kunt u ook video's en foto's streamen naar uw televisie. Tevens verkopen wij een toetsenbord van het merk Technisat waarmee u gemakkelijker en sneller kunt typen op uw televisie. Deze producten kunt u met korting mee bestellen wanneer u dat selecteert voordat u de televisie in uw winkel wagentje stopt.

Module

Wilt u naast de vrij te ontvangen zenders ook de betaalzenders (waar u een abonnement voor nodig heeft) kunnen bekijken? Bestel dan gemakkelijk een CI module voor Joyne of Canal Digitaal mee. U kunt kiezen uit drie opties: CI+ Module en de CAM 701 voor Canal Digitaal en een CI+ module voor Joyne.

  • De CI+ module van Joyne is inclusief kaart, deze zit er dus ingebouwd.
  • De CI+ module van Canal Digitaal bevat geen kaart, deze moet u er zelf nog in steken. Ideaal wanneer u al een Canal Digitaal kaart heeft.
  • De CAM 701 is een module met ingebouwde kaart. Indien u al een kaart heeft voor deze optie gaat, zult u dus wel uw abonnement moet overzetten van uw huidige kaart naar deze module. Dit kunnen wij eventueel voor u doen.

Afmetingen teleivsie (BxDxH):
n.n.b.

Beeldschermdiagonaal43/49/55 inch (109/125/140cm)
Schermresolutie3840 x 2160
Beeldverhouding16:9
Smart TVJa
Wifi readyJa
Internet aansluitingJa
Common interfaceJa
HDMI ingangen3x
Scart ingangen1x
USB ingangen2x
Ingebouwde satellietontvangerJa
Ingebouwde DVD spelerNee
YPbPR/YCbCR1x
Hoofdtelefoon ingang1x
Hoogte met voetnnb
Breedtennb
Diepte met voetnnb
Ultra HDJa
Artikelnummer 090120161
Merk Technisat
Collectie
Omschrijving Technimedia UHD SmartTV met ingebouwde satellietontvanger
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Technisat