0--

Technisat TechniLine Isio Exclusive met ingebouwde satellietontvanger

Technisat  TechniLine Isio Exclusive met ingebouwde satellietontvanger
Maat televisie:
      (+€ 200,00)
Technisat tablet (Technipad):
      (+€ 369,00)
Technisat toetsenbord:
      (+€ 59,95)
Module:
      (+€ 99,00)
      (+€ 59,00)
      (+€ 99,00)
Aantal
€ 999,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
1 tot 3 werkdagen

Deze Technisat TechniLine Isio Exclusive is een tv met een mooi en scherp Full HD eLED beeld. De TechniLine heeft een elegante aluminium behuizing voorzien van een ingebouwde 2.1 speakerset. Met de TechniLine kunt u alle voordelen van Isio ontdekken. Isio staat voor begrijpelijk en innovatief gebruik van de laatste internet technologieën.

Tevens beschikt deze Technisat TechniVision Isio over een quattro tuner: 1x een DVB-S tuner, 1x een DVB-S2 tuner, 1x een DVB-T tuner en een 1x DVB-C tuner. Dit betekent dat een losse satellietontvanger niet meer nodig is. Dankzij de ingebouwde satelliet twin tuner kunt u met deze TV opnemen en een andere zender tegelijk bekijken wanneer u via de satelliet tv ontvangt. Opnemen kan via een extern opslag medium die u kunt aansluiten op de USB ingangen van het toestel. Via Wi-Fi kunt u de televisie ook verbinden op uw thuis netwerk. Tevens kunt u dan gebruik maken van de smart functies van de televisie. Let er wel op dat browsen op het internet op een smart tv niet te vergelijken is met het internet browsen op een computer. Onze ervaring is dat apps op een smart tv vaak het beste werken.

Daarnaast kunt u de televisie ook via een app op uw telefoon of tablet bedienen. Met dezelfde app kunt u ook video's en foto's vanaf u telefoon of tablet streamen naar de tv. Met de tablet van Technisat, de Technipad vergroot u uw plezier van de televisie en andere Technisat apparaten. Met deze tablet kunt u niet alleen eenvoudig de televisies van Technisat bedienen maar ook de dab+ radio's en de ontvangers van Technisat. Daarnaast kunt u ook video's en foto's streamen naar uw televisie. Tevens verkopen wij een toetsenbord van het merk Technisat waarmee u gemakkelijker en sneller kunt typen op uw televisie. Deze producten kunt u met korting mee bestellen wanneer u dat selecteert voordat u de televisie in uw winkel wagentje stopt.

Module

Wilt u naast de vrij te ontvangen zenders ook de betaalzenders (waar u een abonnement voor nodig heeft) kunnen bekijken? Bestel dan gemakkelijk een CI module voor Joyne of Canal Digitaal mee. U kunt kiezen uit drie opties: CI+ Module en de CAM 701 voor Canal Digitaal en een CI+ module voor Joyne.

  • De CI+ module van Joyne is inclusief kaart, deze zit er dus ingebouwd.
  • De CI+ module van Canal Digitaal bevat geen kaart, deze moet u er zelf nog in steken. Ideaal wanneer u al een Canal Digitaal kaart heeft.
  • De CAM 701 is een module met ingebouwde kaart. Indien u al een kaart heeft voor deze optie gaat, zult u dus wel uw abonnement moet overzetten van uw huidige kaart naar deze module. Dit kunnen wij eventueel voor u doen.

Afmetingen televisie (BxDxH):
32 inch: 78.30cm x 52.50cm x 20cm 
40 inch: 97.20cm x 62.90cm x 20cm

Beeldschermdiagonaal32/40 inch (81/101cm)
Schermresolutie1920x1080
Beeldverhouding-
Smart TVJa
Wifi readyJa
Internet aansluitingJa
Common interfaceJa
HDMI ingangennnb
Scart ingangennnb
USB ingangennnb
Ingebouwde satellietontvangerJa
Ingebouwde DVD spelerNee
YPbPR/YCbCRnnb
Hoofdtelefoon ingangnnb
Hoogte met voet20 cm
Breedte78,3/97,2 cm
Diepte met voet52,5/62,9 cm
Artikelnummer 180720151
Merk Technisat
Collectie
Omschrijving TechniLine Isio Exclusive met ingebouwde satellietontvanger
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Meer van Technisat