0--

Samsung Full HD smart tv met ingebouwde satellietontvanger

Samsung  Full HD smart tv met ingebouwde satellietontvanger
Module:
      (+€ 99,00)
      (+€ 59,00)
      (+€ 99,00)
Inladen zenders:
      (+€ 12,50)
      (+€ 12,50)
Aantal
€ 499,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
1 tot 3 werkdagen

De Samsung UE40J5250 is een Smart TV met ingebouwde satelliet ontvanger. Het mooie van een Smart Tv is dat uw tv is verbonden met het internet. U kunt dus bijvoorbeeld uitzending gemist bekijken via uw tv. Tevens kunt u 'surfen' op het internet naar al uw favoriete website's. Verwacht echter niet dat de tv net zo snel website's laadt als uw computer. 

Deze Samsung tv is voorzien van een triple tuner, namelijk: 1x DVB-S2 (satelliet), 1x DVB-T (digitenne) en 1x DVB-C (kabel). U kunt dus satelliet TV kijken via uw televisie, en heeft geen losse ontvanger meer nodig. Dit betekent automatisch dat u maar 1 afstandbediening heeft i.p.v. 2.

Module

Wilt u naast de vrij te ontvangen zenders ook de betaalzenders (waar u een abonnement voor nodig heeft) kunnen bekijken? Bestel dan gemakkelijk een CI module voor Joyne of Canal Digitaal mee. U kunt kiezen uit drie opties: CI+ Module en de CAM 701 voor Canal Digitaal en een CI+ module voor Joyne.

  • De CI+ module van Joyne is inclusief kaart, deze zit er dus ingebouwd.
  • De CI+ module van Canal Digitaal bevat geen kaart, deze moet u er zelf nog in steken. Ideaal wanneer u al een Canal Digitaal kaart heeft.
  • De CAM 701 is een module met ingebouwde kaart. Indien u al een kaart heeft voor deze optie gaat, zult u dus wel uw abonnement moet overzetten van uw huidige kaart naar deze module. Dit kunnen wij eventueel voor u doen.

Afmetingen:

Breedte: 741mm
Hoogte: 460mm
Diepte 150mm
 

Instellen ontvanger

Wanneer u de ontvanger door ons laat instellen is de ontvanger compleet plug and play. Het is dus gewoon een kwestie van kabels aansluiten, ontvanger aan doen en genieten maar. Daarnaast zorgt dit er tevens voor dat de ontvanger beschikt over de allerlaatste software en de nieuwste zenderlijst en zo optimaal mogelijk kan functioneren. Daarnaast is het handig dat het apparaat de zenders alvast ingeladen heeft wanneer u uw schotel nog moet uitrichten. Zonder zenders kunt u lastig controleren of u de goede satelliet te pakken heeft. De zenders kunt anders pas in laden wanneer u de schotel goed heeft uitgericht.

Beeldschermdiagonaal40 inch / 102 cm
Schermresolutie1920x1080
Beeldverhouding16:9
Smart TVJa
Wifi readyJa
Internet aansluitingJa
Common interfaceJa
HDMI ingangen2x
Scart ingangen1x
USB ingangen1x
Ingebouwde satellietontvangerJa
Ingebouwde DVD spelerNee
YPbPR/YCbCR1x
Ultra HDNee
Artikelnummer 1601161
Merk Samsung
Collectie
Omschrijving Full HD smart tv met ingebouwde satellietontvanger
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Meer van Samsung