0--

Panasonic Full HD smart tv met ingebouwde satellietontvanger

Panasonic  Full HD smart tv met ingebouwde satellietontvanger
Module:
      (+€ 99,00)
      (+€ 59,00)
      (+€ 99,00)
Maat televisie:
      (+€ 190,00)
Aantal
€ 499,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
1 - 3 werkdagen

Deze Panasonic televisie heeft een mooi en scherp Full HD beeld en is beschikbaar in twee maten (32 inch en 40 inch). Het toestel heeft een dunne behuizing. Het is een Smart TV, wat inhoud dat u vanaf uw televisie eenvoudig applicaties met internettoegang (bijvoorbeeld Youtube) kan gebruiken. U moet hiervoor uw televisie via wifi met uw netwerk verbinden.

Tevens beschikt deze Panasonic over een quatro tuner: één DVB-S2 (satelliet) tuner, één DVB-T2 HD tuner en één DVB-C tuner. Dit betekent dat een losse satellietontvanger niet meer nodig is. Voor kabel televisie heeft u ook enkel een module met smart card nodig. Bij kabeltelevisie is er echter geen HD beeldkwaliteit mogelijk.

Afmetingen televisies (BxHxD):

32 inch: 73.3cm x 47.4cm x 14.8cm
40 inch: 90.2cm x 56.1cm x 20.2cm
 

Module

Wilt u naast de vrij te ontvangen zenders ook de betaalzenders (waar u een abonnement voor nodig heeft) kunnen bekijken? Bestel dan gemakkelijk een CI module voor Joyne of Canal Digitaal mee. U kunt kiezen uit drie opties: CI+ Module en de CAM 701 voor Canal Digitaal en een CI+ module voor Joyne.

  • De CI+ module van Joyne is inclusief kaart, deze zit er dus ingebouwd.
  • De CI+ module van Canal Digitaal bevat geen kaart, deze moet u er zelf nog in steken. Ideaal wanneer u al een Canal Digitaal kaart heeft.
  • De CAM 701 is een module met ingebouwde kaart. Indien u al een kaart heeft voor deze optie gaat, zult u dus wel uw abonnement moet overzetten van uw huidige kaart naar deze module. Dit kunnen wij eventueel voor u doen.

Instellen ontvanger

Wanneer u de ontvanger door ons laat instellen is de ontvanger compleet plug and play. Het is dus gewoon een kwestie van kabels aansluiten, ontvanger aan doen en genieten maar. Daarnaast zorgt dit er tevens voor dat de ontvanger beschikt over de allerlaatste software en de nieuwste zenderlijst en zo optimaal mogelijk kan functioneren. Daarnaast is het handig dat het apparaat de zenders alvast ingeladen heeft wanneer u uw schotel nog moet uitrichten. Zonder zenders kunt u lastig controleren of u de goede satelliet te pakken heeft. De zenders kunt anders pas in laden wanneer u de schotel goed heeft uitgericht.

Beeldschermdiagonaal32/40 inch (81/100cm)
Smart TVJa
Wifi readyJa
Internet aansluitingJa
Full HDJa
Ultra HDNee
Artikelnummer 04071701
Merk Panasonic
Collectie
Omschrijving Full HD smart tv met ingebouwde satellietontvanger
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Panasonic