0--

Arob Antennebouw Travelsat UFO naar HD ombouwset (telestar schotel)

Arob Antennebouw  Travelsat UFO naar HD ombouwset (telestar schotel)
HD ontvanger (als u nog geen hd ontvanger heeft):
      (+€ 119,00)
      (+€ 129,00)
Sat finder (hulp bij uitrichten):
      (+€ 29,95)
Kompas voor het bepalen van de richting:
      (+€ 6,90)
Aantal
€ 219,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
1 tot 3 werkdagen

Heeft u een travelsat UFO en wilt u hiermee HD ontvangen? Met de bestaande schotel is dit niet mogelijk, de schotel heeft te weinig ontvangst signaal voor HD. Dit resulteert in een zeer matige ontvangst en blokkerig beeld.

Wij hebben hiervoor dé oplossing. Uw bestaande UFO schotel wordt vervangen door de Telestar vlakschotel, met een goed signaal voor HD en te monteren op de bestaande mast dankzij een door ons ontwikkelde adapter. De prijs voor deze schotel, adapter, bevestigingsmateriaal (RVS bouten, moeren, ringen), vulcaniserende tape en montage handleiding is nu € 219,- inclusief btw.

De bestaande mast wordt weer gebruikt, alleen de UFO schotel wordt vervangen voor de Telestar.
De signaal opbrengst voor de Nederlandse HD zenders is voor HD ontvangst veel beter dan de UFO en de schotel is ongeveer 18 cm lager dan de UFO.
 

Ontvangst gebied Telestar ombouwset
Deze schotel ontvangt alleen binnen het blauwe gebied. Gaat u erbuiten dan heeft u een schotel nodig die groter is dan 80 cm voor een goede ontvangst, wij adviseren hiervoor de Teleco Voyager 85 cm.


Montage van de ombouwset
Indien u de schotel door onze monteurs wilt laten vervangen dan kan dat bij ons in Siegerswoude. U kunt ons het beste bellen voor het maken van een afspraak (0516-541129). De kosten voor het monteren bedragen gemiddeld tussen de 30 en 60 euro.

Het is ook mogelijk de ombouwset zelf te monteren. Wanneer u de set aanschaft ontvangt u van ons een duidelijke stap voor stap instructie handleiding erbij, compleet met afbeeldingen om het voor u zo duidelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Onze ervaring is dat de meesten de set probleemloos monteren. Indien u er niet uitkomt kunnen wij u telefonisch of per e-mail van advies voorzien.


Afmetingen en gewicht
Breedte 47,5 cm
Hoogte 26 cm 
Diepte 7,5 cm  (door de geringe diepte ligt de schotel in ruststand veel lager op het dak dan de ufo)
Gewicht: 4,5 kg


HD satellietontvanger of HD televisie met ingebouwde satellietontvanger
Voor ontvangst van de Nederlandse zenders heeft u een HD ontvanger of HD televisie met ingebouwde satellietontvanger nodig. Mocht u hier nog niet over beschikken dan hebben wij verschillende modellen in ons assortiment geschikt voor in campers en caravans:

https://www.arob.nl/satellietontvanger-camper-caravan/
https://www.arob.nl/tv-met-ingebouwde-satellietontvanger-camper-caravan/


Afstellen van de schotel
Let op
: Lang niet alle meters voor het afstellen van de schotel
werken goed voor het uitrichten van de schotel op de Astra 3 HD satelliet. Meters met een wijzer en LED indicatie werken in de meeste gevallen niet, deze zijn analoog en hebben voor HD te veel demping. Hierdoor kunt u pas zien of de schotel goed staat wanneer de meter er tussen uit gehaald wordt, het signaal zal pas dan worden doorgeven aan de ontvanger waarna het beeld verschijnt.

U kunt het beste een HD satbeeper gebruiken aangezien die geschikt is voor Astra 1, 2 én 3. Indien u nog niet beschikt over een satbeeper kunt u die eenvoudig bovenin mee bestellen voor voor 25 euro (normaal 29 euro).

Let op: deze ombouwset is alleen geschikt voor Canal Digitaal, niet voor JOYNE.

 

Artikelnummer 1710151
Merk Arob Antennebouw
Collectie
Omschrijving Travelsat UFO naar HD ombouwset (telestar schotel)
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Meer van Arob Antennebouw