1. Thuis & Vakantiewoning
 2. Satelliet TV
 3. Satellietontvangers

VU+ Zero 4k UHD De VU+ Zero 4k UHD is zoals de naam al zegt een ultra HD single satelliet ontvanger.

VU+ Zero 4k

VU+ Zero 4k
189,00

Instellen ontvanger:
Opslag voor opnemen:
CI+ Module:
Direct bestellen
1 tot 3 werkdagen levertijd


Ultra HD 2160p single ontvanger
Canal Digitaal geschikt
Opnemen op externe opslag mogelijk
Instap 4k UHD ontvanger


Omschrijving

VU+ Zero 4k UHD

De VU+ Zero 4k  UHD is zoals de naam al zegt een ultra HD single satelliet ontvanger. Met de komst van deze krachtige, goede maar toch relatief goedkope ontvanger is 4k ultra HD tv voor iedereen mogelijk. Naast de ultra HD satelliet tuner doet deze VU+ alles wat zijn grotere broers ook kunnen. U mag dezelfde prestaties en kwaliteit verwachten. 
 

Opnemen

U kunt op deze ontvanger een USB stick of externe hardeschijf aansluiten. Hiermee kunt u programma’s opnemen. Deze kunt u gemakkelijk mee bestellen met de ontvanger. Wanneer u een programma opneemt is het niet mogelijk om tegelijkertijd andere programma’s te kijken dan die u opneemt. Hier is een Twin ontvanger wel geschikt voor. U kunt gemakkelijk opnames instellen tot wel 7 dagen vooruit via de Electronische Programma Gids (EPG). Tevens bent u baas op eigen buis omdat u zelf kunt bepalen wanneer u het opgenomen programma gaat bekijken.
 

Canal Digitaal geschikt

Deze ontvanger is geschikt voor Canal Digitaal. Als Canal Digitaal in de toekomst alle Nederlandse zenders van een zwaardere coderingstechniek voorziet om het delen van smartkaarten te voorkomen kan het nodig zijn om de ontvanger aan te passen. Dat wil zeggen, de ontvanger voorzien van nieuwe software indien de fabrikant van de ontvanger dit beschikbaar stelt of een Canal Digitaal CI module (€59,-) te plaatsen indien de ontvanger een ci sleuf heeft.

Wilt u geen verrassingen voor de toekomst en een ontvanger die probleemloos voor Canal Digitaal blijft werken? Kies dan voor een Canal Digitaal goedgekeurde ontvanger.

 

Interactieve mogelijkheden

Deze ontvanger heeft geen interactieve mogelijkheden
 

Waarom deze ontvanger?

Bent u op zoek naar een nieuwe, kleine, compacte ontvanger met Linux software die ook nog eens ultra HD aan kan dan is deze ontvanger een goede keus voor u.Dankzij zijn compact formaat is deze ontvanger ook ideaal voor in de caravan,camper boot of vrachtwagen. Via de ingebouwde netwerkinterface kunt u de VU+ Zero 4k UHD gemakkelijk integreren met uw andere VU+ ontvangers. Maar deze ontvanger is ook prima als stand-alone te gebruiken.  
 

Tips

Wij hebben momenteel nog geen tips voor de VU+ Zero 4k UHD
 

Downloads

Geen downloads beschikbaar.
 

Leveringsomvang

 • VU+ Zero 4k UHD satellietontvanger
 • Afstandsbediening
 • 2 batterijen
 • Externe voeding (12 / 110-240v)
 • Infrarrood oog
 • Handleiding
   

Specificaties

- ARM-CPU (2x 1500 MHz)
- 4096MB Flash, 2048 MB RAM 
- 1x DVB-S2 tuner 
- 1x kaart lezer 
- 1x HDMI 
- Extern infrarood-oog 
- Linux besturingssysteem
- 1x Common interface 
-1x USB 2.0 
- 10/100Mbps Ethernet interface 
- Geavanceerde elektronische programmagids 
- Volledig automatische servicescan 
- Multimedia plug-in ondersteuning 
- Verschillende OSD thema's ondersteund

Workshop

Een paar keer per jaar geven wij een gratis workshop over dit type ontvanger. In deze workshops leggen wij zoveel mogelijk functies van het apparaat uit. Hou de pagina workshops in de gaten voor de data van nieuwe workshops. Klik hier voor de pagina workshops.
 

Onze extra service bij aanschaf:

 • Wij kunnen eventueel de ontvanger voorzien van de laatste versie software en zenderlijst voor Astra 1,2,3 en Hotbird. Vanuit de fabriek wordt de ontvanger vaak geleverd met verouderde software (met mogelijke bugs) en geen zenderlijst. Dit kunnen wij voor u doen maar kunt u misschien zelf ook wel, bovenaan kunt u dit voor uw bestelling selecteren.
 • 3 jaar garantie
 • Eigen technische dienst en monteurs voor reparatie en service
 • Indien nodig ontvangt u van ons een gratis bruikleen ontvanger

Wij helpen u graag met een eerlijk en passend advies!

Instellen ontvanger

Wanneer u de ontvanger door ons laat instellen is de ontvanger compleet plug and play. Het is dus gewoon een kwestie van kabels aansluiten, ontvanger aan doen en genieten maar. Daarnaast zorgt dit er tevens voor dat de ontvanger beschikt over de allerlaatste software en de nieuwste zenderlijst en zo optimaal mogelijk kan functioneren. Daarnaast is het handig dat het apparaat de zenders alvast ingeladen heeft wanneer u uw schotel nog moet uitrichten. Zonder zenders kunt u lastig controleren of u de goede satelliet te pakken heeft. De zenders kunt anders pas in laden wanneer u de schotel goed heeft uitgericht.

Openingstijden winkel:

Maandag:  9:00 - 18.00
Dinsdag:  9:00 - 18:00
Woensdag:  9:00 - 18:00
Donderdag:  9:00 - 18:00
Vrijdag:  9:00 - 18:00
Zaterdag:  9:00 - 17:00

 

Eigenschappen

Geschikt voorCanal Digitaal en FTA
Garantie2 jaar
Artikelnummer 100596
Merk VU+
Omschrijving Zero 4k

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload