Joyne Basis Vraag Joyne aan

Joyne Ziggo sport totaal abonnement

Joyne is de flexibele satelliet televisie provider van Nederland en België, in heel Europa bereik en met de mogelijkheid tot flexibele abbonmenten. Eén van de aangeboden abonnementen is het Ziggo Sport Totaal abonnement. De voordelen van het Ziggo sport totaal abonnement voor u op een rij:

  • Een groot ontvangstgebied. Met een 65 centimeter schotel heeft u al ontvangst in geheel Europa, en met een 45 centimeter schotel in Nederland, Duitsland en Frankrijk!
  • Flexibele abonnementen. U kunt zich voor 1, 3, 6 of 12 maanden in het jaar abonneren.
  • Al beschikbaar vanaf 15 euro per maand!
  • HD beeldkwaliteit voor de meeste zenders
  • Alle zenders die een sportfan nodig heeft
  • Een uitbreiding op andere Joyne abonnementen
  • Incl. de Ziggo Sport GO app


Ziggo Sport Totaal is een extra pakket à €15 per maand. Dit tarief geldt voor doorlopende jaarabonnementen én flexibele abonnementen.
U ontvangt de inloggegevens voor Ziggo Sport Totaal GO, na activering van uw abonnement binnen enkele dagen via uw email. 

* Een extra pakket wordt aan alle vrije periodes van een 1, 3 of 6 maanden abonnement toegevoegd, dus indien u nog 3 vrije periodes of met een startdatum in de toekomst heeft, wordt aan alle drie de  periodes het extra pakket toegevoegd. Het extra pakket kan niet aan een reeds lopende periode worden toegevoegd.

In dit voorbeeld ontvangt u een aanvullend betaalverzoek van 3*€15 = €45. Na ontvangst van uw betaling wordt Ziggo Sport Totaal aan uw hoofdabonnement gekoppeld. U kunt een extra pakket niet los van uw Travel Lite of Basis abonnement ontvangen. Het extra pakket wordt gelijktijdig geactiveerd met de periodes van het hoofdabonnement.

Indien u Ziggo Sport Totaal toevoegt aan een Basis Jaarabonnement en u maakt gebruik van 'Extra CAM's', dan is dit pakket kosteloos beschikbaar voor de Extra CAM's.