Voor 15:00 besteld, morgen in huis Onze winkel is 53 uur per week voor u geopend

Satelliet TV van Joyne voor thuis en vakantiehuis. De bekende Nederlandse zenders.
Ook Fox Sports Eredivisie voetbal & Ziggo Sport!


De voordelen van Joyne
 

1 Flexibel - betalen wanneer u kijkt

Joyne biedt abonnementen van 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden per jaar. Aan en uit te zetten. Bij afname van 3 maanden kunt u dus bijvoorbeeld februari, juli en november TV kijken.

Voorbeeld - TV in uw vakantiehuis

U wilt in de zomervakantie en de herfstvakantie graag naar uw vakantiehuis in het buitenland. Eenmaal aangekomen wilt u daar graag tv kunnen kijken. In de zomer bent u weg van begin 8 juni tot 7 augustus. In de Herfst bent u weg van 5 oktober tot 30 oktober.

Bij Joyne heeft u nu voldoende aan een 3 maanden abonnement. U zorgt ervoor dat 8 juni uw abonnement op actief staat en deze 7 augustus weer uit wordt gezet. U heeft 2 maand gebruikt en dus nog voldoende over om in oktober te genieten van uw laatste maand tv.
 

2 Flexibel - Televisie kijken in geheel Europa

In alle uiteinden van Europa is het mogelijk HD beeld en geluid van Joyne te ontvangen. U hoeft niet in Nederland te wonen om een abonnement af te sluiten.

Bekijk hier het Joyne ontvangstgebied.
 

3 Kleinere schotel nodig

Met Joyne is een 65 cm schotel in Spanje en Portugal ruim voldoende.

Ter vergelijking: met Canal Digitaal heeft u een 85 cm schotel nodig. Met Joyne bent u dus voordeliger uit en houdt u ook met inpakken meer ruimte over!

Bekijk hier apparatuur geschikt voor Joyne.
 

 

4 Vanaf 13 euro per maand al kijken naar een volwaardig abonnement met Nederlandse zenders

Het Travel Lite pakket heeft veel van uw favoriete zenders in huis. Alle NPO, RTL en SBS zenders zijn er in te vinden. Ook zenders als Comedy Central, Discovery en de regionale zenders kunt u bekijken.

Bekijk het Joyne Travel Lite abonnement hier.
 

5 Fox Sports Eredivisie 1, 2, 3 en nog véél meer zenders standaard in het basispakket

Voor 22 euro per maand kunt u het hele jaar door kijken naar het Joyne basispakket. In dit pakket zitten alle zenders die u ook in het Travel Lite pakket kunt bekijken, maar nog meer! Fox Sports Eredivisie 1, 2 & 3, TLC, Nickelodeon, Eurosport en nog veel meer zenders zijn in dit abonnement te vinden!

Bij Canal Digitaal bekijkt u in het basispakket ook Fox Sports Eredivisie 1, maar betaalt u € 14,95 extra om de Fox Sports Eredivisie kanalen 2 en 3 te kunnen bekijken.

Bekijk het Joyne Basis abonnement hier.
 

5 De CAM module van Joyne is minder kwetsbaar

Joyne heeft ervoor gekozen de modules van veel sterker en dikker materiaal te maken dan Canal Digitaal. Daarom blijft deze veel langer goed functioneren en komt u niet met de kosten voor een nieuwe kaart te zitten.

6 Tot wel drié extra smartkaarten
Bij Canal Digitaal kunnen er maximaal 2 extra smartkaarten worden geleverd. Bij Joyne is dit er nog één meer. Wilt u dus op 4 kaarten tv kunnen kijken, dan is Joyne veel voordeliger. Bij Canal Digitaal zal er dan een nieuwe hoofdkaart moeten worden aangeschaft.
 

Joyne  CAM Module

7 Aanvullende pakketten automatisch ook op uw extra kaarten
De aanvullende pakketten die u op uw eerste kaart heeft staan worden automatisch ook op uw extra kaarten gezet, zónder meerprijs! Bij Canal Digitaal moet elk aanvullend pakket opnieuw betaald worden pér extra kaart, wat het veel duurder maakt.