1. Thuis & Vakantiewoning
  2. IPTV en connected TV

De Formuler Z+ NEO is de opvolger van de Z+ en is een budget model van Formuler die voldoet aan de hoge eisen van vandaag de dag.

Formuler Z+ Neo IPTV Mediaspeler 4K UHD

Formuler  Z+ Neo IPTV Mediaspeler 4K UHD
84,95

Direct bestellen
1-3 Dagen levertijd


4K 60 FPS
Gemakkelijk content van een tablet, telefoon of pc te streamen
Laag energieverbruik
Bluetooth


Omschrijving

De Formuler Z+ NEO is de opvolger van de Z+ en is een budget model van Formuler die voldoet aan de hoge eisen van vandaag de dag. Zo streamt hij 4K met 60 FPS en ondersteunt de nieuwste VP9 codec en heeft hierdoor een laag energie verbruik.

 

Formuler werkt met Air Sync Remote Z

De Formulers werken met de Air Sync Remote Z app, hiermee is het mogelijk om de Formuler Z+ Neo te besturen vanuit een Android apparaat. Hierdoor is de android toestel te gebruiken als afstandbediening voor de Formuler Z+ Neo.

 

MOL2 mediaspeler

Een van de pluspunten van deze ontvanger is de MYTV online2 mediaplayer software die een gemakkelijke/overzichtelijke userinterface heeft en zeer gemakkelijk een M3U bestand kan inladen, een M3U bestand is een bestand met locaties van een of meerdere mediastreams, dit zodat de speler weet waar de content vandaan gehaald moet worden.

 

Miracast

De miracast functie maakt het mogelijk om gemakkelijk content van een tablet, telefoon of pc te streamen naar de Formuler Z+NEO

 

Connectiviteit

De Formuler Neo is te connecteren met het internet door middel van de 10 100 netwerkpoort of wifi, deze wifi-interface is voorzien van een 2,4 GHz band antenne en is voorzien van Bluetooth 4.1.

 

Inhoud verpakking

  • Formuler Z+ Neo
  • Afstandsbediening
  • 2* AAA batterijen
  • HDMI kabel
  • Handleiding
  • Adapter 12V

Eigenschappen

Artikelnummer 8809604570214
Merk Formuler
Omschrijving Z+ Neo IPTV Mediaspeler 4K UHD

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload