Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Onze winkel is 53 uur per week voor u geopend

TP-Link AV 200 powerline adapter

TP-Link  AV 200 powerline adapter
39,95

Direct bestellen
Snelheden tot 200 Mbp/s mogelijk
Bereid uw netwerk gemakkelijk uit
Geen verlies van stopcontacten
Plug and Play
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Omschrijving

Wat doet dit product?

Zonder extra kabels of boorgaten kunt u de TL-PA2010PKIT eenvoudig op stopcontacten aansluiten en direct een netwerk infrastructuur creëren met gebruikmaking van de bestaande elektrische leidingen in huis. Dankzij het geïntegreerde stopcontact gaat er geen enkel stopcontact verloren!

Tot 200 Mbps snelheid over 300 meter

Dankzij de geavanceerde HomePlug AV technologie biedt de TL-PA2010PKIT u stabiele, snelle datatransmissie tot 200 Mbps over een leidingenlengte tot 300 meter. De TL-PA2010PKIT is een uitstekende complete thuisoplossing, waarop alle netwerkcompatibele apparaten kunnen worden aangesloten - van computers en game consoles tot en met kastjes voor IPTV, printers en NAS harddisks. 

Extra stopcontact voor andere apparaten

Dankzij het geïntegreerde stopcontact maakt de TL-PA2010P het u bijzonder gemakkelijk. Via het geïntegreerde stopcontact kunnen andere apparaten of bijvoorbeeld een stekkerblok op de adapter worden aangesloten, zoals op een normaal stopcontact. Hierdoor gaat er geen stopcontact verloren wanneer de TL-PA2010P aangesloten is. 

Verbindtoets voor eenvoudige netwerkbeveiliging

Door simpelweg de verbindknop op de adapters in te drukken, kunnen gebruikers binnen enkele minuten probleemloos een Powerline netwerk opzetten, compleet met 128-bits AES versleuteling voor netwerk- en databeveiliging. 

Zo eenvoudig is het! 
1. Steek de adapter in een stopcontact.
2. Sluit het apparaat via de netwerkkabel op de adapter aan 
3. Druk de verbindtoets in - en klaar bent u! 

Tot 75% lager stroomverbruik

De TL-PA2010PKIT is een Powerline adapter van een nieuwe generatie. Door zijn praktische ontwerp en milieuvriendelijke spaarstand schakelt hij automatisch van de normale "werkstand" naar de "energiespaarstand", waarin hij tot 75% minder stroom verbruikt. 

Netspanningfilter voor betere prestaties

Met zijn geïntegreerde netspanningfilter kan de TL-PA2010P de communicatie via het leidingennet optimaliseren, door storingen veroorzaakt door andere elektronische apparaten te onderdrukken. Dit betekent dat er voor gebruikers geen plotselinge snelheidsdaling optreedt wanneer er een apparaat dat veel stroom verbruikt op het stopcontact wordt aangesloten. 

 

Eigenschappen

Artikelnummer 7220156
Merk TP-Link
Omschrijving AV 200 powerline adapter

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload