1. Thuis & Vakantiewoning
  2. Inruil

HS 9000 De Homecast HS9000 heeft zich inmiddels ruim bewezen en wordt door menigeen geprezen vanwege de sublieme beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijke installatie en de betrouwbaarheid.

Homecast HS 9000 Inruilmodel

Homecast  HS 9000 Inruilmodel
Momenteel niet leverbaar, neem contact met ons op voor meer informatie

Omschrijving

HS 9000

De Homecast HS9000 heeft zich inmiddels ruim bewezen en wordt door menigeen geprezen vanwege de sublieme beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijke installatie en de betrouwbaarheid. De Homecast HS9000 CICD TWIN PVR is een ideale ontvanger voor de CanalDigitaal of TV Vlaanderen abonnee.

De M7 (CanalDigitaal & TV Vlaanderen) gecertificeerde Twin PVR is voorzien van twee DVB-S2 tuners en is een zogeheten TwinTuner. De ontvanger beschikt over een interne harde schijf waarop u uw favoriete programma’s kunt opnemen. U kunt twee zenders opnemen en tegelijkertijd een derde bekijken. De door u gemaakte opnames worden ongecodeerd opgeslagen op de hardeschijf. Hierdoor is het mogelijk om opnames terug te zien wanneer u dat wilt. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de timeshift functie. Hiermee kunt u een live uitzending pauzeren en uitgesteld hervatten.

De Homecast HS9000 CICD TWIN PVR is eenvoudig in gebruik. In slechts drie stappen is de satelliet ontvanger klaar voor gebruik. Dankzij de nieuwe Autofastscan functie wordt uw zenderlijst automatisch op volgorde gezet en bijgewerkt zodra CanalDigitaal of TV Vlaanderen zenderfrequenties wijzigt.

In de overzichtelijke Elektronische Programma Gids (EPG) bekijkt u de zender programmering tot wel zeven dagen vooruit. U kunt tot wel acht favorietenlijsten aanmaken waardoor u gemakkelijk en snel uw favoriete zenders kunt bekijken. Via de netwerkaansluiting kunt u met behulp van een FTP programma opgenomen uitzendingen, muziek en foto’s van en naar een computer in het thuisnetwerk versturen. Uiteraard zijn ook de gebruikelijke functies zoals teletekst aanwezig.

De Homecast 9000 is een zeer degelijk ontvanger die veel verkocht is. Deze ontvanger is ook zeer gebruiksvriendelijk en niet moeilijk om te bedienen. Wij leveren gebruikte ontvangers met een half jaar garantie compleet met de nieuwste beschikbare software en zenderlijst. De ontvanger is  uitvoerig getest door ons technisch personeel en is goedgekeurd om weer gebruikt te worden.

Eigenschappen

MerkHomecast
KleurZwart
Prijs150
Type tunerTwin
OpnemenJa
Ingebouwde hardeschijfJa
Stroom aansluiting220/230v
Canal Digitaal kenmerkGoedgekeurd
Interactieve mogelijkhedenNee
HDMI aansluiting1x
Ethernet aansluiting1x
USB aansluiting3x
Scart aansluiting2x
Artikelnummer 04072015
Merk Homecast
Omschrijving HS 9000 Inruilmodel

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload