Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Onze winkel is 53 uur per week voor u geopend

Technisat TechniRadio 1

Technisat  TechniRadio 1
59,95

Direct bestellen
DAB+ en FM radio
Draagbare radio
Op stroomnet of batterijen
Klok, alarm, sleeptimer en snooze
Levertijd: Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Omschrijving

De Technisat TechniRadio 1 is een prima instapmodel voor  zowel DAB+ als FM radio ontvangst. Het betreft hier een model met veel extra functies. Het mooie is dat de radio zowel op batterijen als op netstroom werkt. U kunt de radio bijvoorbeeld meenemen wanneer u gaat picknicken of in de tuin zit. Via de ingebouwde luidsprekers komt een mooi geluid naar buiten. Het is echter ook mogelijk om externe luidsprekers of bijvoorbeeld oordopjes of een hoofdtelefoon aan te sluiten op de radio.

Vind u het fijn  om voor het slapen nog even radio te luisteren? Deze TechniRadio 1 beschikt over een zogenaamde sleeptimer. Dit houdt in dat de radio automatisch uit gaat na een door u bepaalde tijd. Daarnaast beschikt de TechniRadio 1 over een wekker en snooze functie.

De TechniRadio is gemakkelijk te bedienen door zijn duidelijke toetsen en mooie LCD beeldscherm. Daarnaast hoeft u bijna niks in te stellen, het is eigenlijk een kwestie van plug&play.

DAB+

Radio zonder ruis van perfecte, digitale kwaliteit met uiterst krachtige ontvangst, dat is DAB+ digitale radio. Tegenover het beperkte FM-programma-aanbod, stelt DAB+ veel meer uitgezonden radiozenders in de beste digitale kwaliteit beschikbaar. Daarbij zijn nog talrijke extra regionale zenders beschikbaar die het radioaanbod met nog meer kanalen uitbreiden. Het tijdrovend zoeken en instellen van radioprogramma's behoort eveneens tot het verleden. U kiest alleen nog de naam van de door u gewenste zender, want TechniSats digitale DAB+ radio's nemen alle te ontvangen digitale radioprogramma's in een programmalijst op.

Wordt geleverd met:

  • Digitradio 210
  • Voedingsadapter
  • 4x AA batterijen
  • Gebruikshandleiding
  • 3 jaar garantie na registratie Technisat

 

 

Eigenschappen

Artikelnummer 10082016
Merk Technisat
Omschrijving TechniRadio 1

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload