Voor 15:00 besteld, morgen in huis
Onze winkel is 53 uur per week voor u geopend

Technisat Digitradio 520 wit of antraciet

Technisat Digitradio 520 wit of antraciet
275,00
290,00
€ 15,00 korting

Kleur:
Antraciet
Wit
Direct bestellen
DAB+, FM en internetradio
Tafel radio stereo geluid
Bluetooth voor smartphone en tablet
Geïntegreerde Wi-Fi
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Omschrijving

De DigitRadio 520 is een elegante digitale radio met een retro look voor het ontvangst van DAB+ en internetradio met diverse comfortabele functies. Geniet van nationale en regionale radio varieteit en perfecte digitale muziekkwaliteit zonder beperkingen dankzij de ontvangst van DAB+ en FM. De intuitive draaiknop bediening en een handig OLED-display zorgen ervoor dat men moeiteloos op diverse functies kan toegrijpen. Via de geintergreerde WLAN-connectiviteit verbindt uw de DigitRadio 520 makkelijk met het internet en heeft daardoor de beschikking over duizenden internetradio stations, verder kunt u toegrijpen op UPnP-streams van PC´s, Smartphones en NAS systemen welke in het netwerk zijn ingebonden. Tevens kan men het device zeer handig bedienen via de gratis App. Via de bluetooth audio streaming functionaliteit ontvangt de Digitradio 520 kabelloos digitale audiostreams van uw mobiele apparaten. Zo kunt u muziek en luisterboeken van uw smartphone zeer eenvoudig op uw radio beluisteren. Via de AUX-in aansluiting laten zich ook verdere muziekbronnen probleemloos met de DigitRadio 520 verbinden.

 

DAB+

Radio zonder ruis van perfecte, digitale kwaliteit met uiterst krachtige ontvangst, dat is DAB+ digitale radio. Tegenover het beperkte FM-programma-aanbod, stelt DAB+ veel meer uitgezonden radiozenders in de beste digitale kwaliteit beschikbaar. Daarbij zijn nog talrijke extra regionale zenders beschikbaar die het radioaanbod met nog meer kanalen uitbreiden. Het tijdrovend zoeken en instellen van radioprogramma's behoort eveneens tot het verleden. U kiest alleen nog de naam van de door u gewenste zender, want TechniSats digitale DAB+ radio's nemen alle te ontvangen digitale radioprogramma's in een programmalijst op.

 

Internetradio

Met de geïntegreerde internetradiofunctie hebt u, naast het op normale wijze te ontvangen radioaanbod, moeiteloos toegang tot duizenden internetradiozenders. Via zijn geïntegreerde netwerkinterfaces wordt het apparaat eenvoudig via het thuisnetwerk op het internet aangesloten. Het aanbod wordt voortdurend uitgebreid en automatisch geüpdatet, zodat er ook in de toekomst talrijke spannende programma's uit de hele wereld te ontdekken zijn.

 

WIFI

Dankzij de ingebouwde wifi-adapter kan dit apparaat zonder extra accessoires ook zonder kabel via wifi op het thuisnetwerk worden aangesloten. Wanneer uw netwerk op de juiste manier is geconfigureerd, kunt u ook van talloze internetradiostations genieten.

 

MyDigitRadio-App

Met de MyDigitRadio APP bediend u, via de touchscreen van uw smartphone of tablet, eenvoudig en comfortabel de TechniSat DigitRadio´s 400 en 450. Zo creeert u een eenvoudige en intuïtieve toegang tot de vele functies van uw DigitRadio, zei het nu de zenderkeuze via een handige overzichtslijst, de volumeregeling of het omschakelen de ontvangst modus. Deze uiterst handige control APP is gratis beschikbaar voor alle mobiele apparaten zoals smartphone en tablets van zowel Apple (iOS) als Android. Op de TechniPads is de MyDigitRadio APP vooraf geïnstalleerd.

 

Audiostreaming

Via audiostreaming hebt u te allen tijde probleemloos toegang tot vrijgegeven UPnP-media, bijvoorbeeld op een netwerkschijf of een apparaat dat als UPnP-server fungeert zoals een TechniSat MultyVision of een pc. Zo luistert u rechtstreeks op uw apparaat naar uw lievelingsmuziek via uw thuisnetwerk.

 

Klok

Naast kanaal- en andere programma-informatie kunt u de geïntegreerde display ook de tijd laten aangeven. De tijd wordt automatisch op elektronische wijze via de ontvangen programma's doorgegeven, zodat deze automatisch juist staat ingesteld.

 

Wekker / sleeptimer

Dit apparaat beschikt over een handige sleeptimer met talrijke instelbare schakeltijden. Zo kunt u de avond rustig beëindigen zonder dat u zich erover hoeft te bekommeren om de radio uit te zetten. Door de geïntegreerde radiowekker wordt u naar wens door uw lievelingsprogramma gewekt.

 

Specificaties:

 • Afmeting: 260 x 200 x 95 mm
 • Gewicht: 1,5kg
 • 3,5mm audio ingang en hoofdtelefoon ingang
 • 2x 10 watt stereo luidspekersysteem
 • Inclusief afneembare telescoopantenne voor DAB+ en FM

Wordt geleverd met:

 • Digitradio 520
 • Afstandsbediening
 • 4x AA batterijen
 • Gebruikshandleiding
 • 3 jaar garantie (na registratie Technisat)

 

Technische gegevens

EAN: 4019588694002

Audiostreaming: Ja

Ondersteunde formaten & codecs: MP3, WAV, WMA, FLAC, AAC+

Stroomvoorziening 230 v / 50 Hz

Aansluitingen: 1x audio in / aux in, 1x headset

Omgeving: Luchtvochtigheid 5-90%, Omgevingstemperatuur 5-35 °C

Eigenschappen

Prijs329
TypeTafelradio
Luidspreker typeStereo
DABJa
FMJa
InternetradioJa
BluetoothJa
Wi-FiJa
Artikelnummer 090120164
Merk Technisat
Omschrijving Digitradio 520 wit of antraciet

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload

Verwante producten