1. Thuis & Vakantiewoning
  2. Beveiligingscamera's
  3. Losse camera's

De Hikvision DS-2CD2387G2-LU (C) is de eerste 8 megapixel turret-netwerkcamera in het ColorVu-assortiment.

HIKVISION DS-2CD2387G2-LU ColorVu Acusense 8MP Eyebal Audio zwart

HIKVISION  DS-2CD2387G2-LU ColorVu Acusense 8MP Eyebal Audio zwart
399,00

Direct bestellen
1-3 levertijd


Topklasse turret beveiligingscamera
8 Megapixel lens
130db WDR
Micro SD kaart mogelijk voor opname


Omschrijving

De Hikvision DS-2CD2387G2-LU (C) is de eerste 8 megapixel turret-netwerkcamera in het ColorVu-assortiment. Verkrijgbaar in vaste lenzen van 2,8 mm en 4 mm, met AcuSense-technologie en een ingebouwde microfoon, biedt de revolvercamera een ideale oplossing voor een breed scala aan toepassingen.

Met ColourVu-technologie levert de DS-2CD2387G2-LU (C) dag en nacht uitstekende beelden van hoge kwaliteit, zelfs bij nul lichtniveaus. Dankzij het F1.0 super diafragma en geavanceerde lenzen kan de camera meer licht opvangen en heldere, kleurrijke beelden leveren. Het beschikt ook over ingebouwde aanvullende verlichting in de vorm van warmwitte LED-lampen die een bereik van maximaal 30 meter kunnen bereiken.

Andere functies zoals 130 dB WDR (Wide Dynamic Range), BLC (Backlight Compensation), HLC (Highlight Compensation) en 3D DNR (Digital Noise Reduction) helpen de DS-2CD2387G2-LU (C) ook om heldere en scherpe beelden te produceren, zelfs als het licht uitdagend of contrasterend is.

AcuSense-technologie maakt gebruik van deep learning-algoritmen om mensen en voertuigen met succes te bepalen om de alarmefficiëntie te verbeteren. Op zijn beurt vermindert het het aantal valse alarmen dat eerder werd geactiveerd door gebladerte, zware regenval, huisdieren en dieren in het wild, om er maar een paar te noemen, aanzienlijk. De deep learning-functie maakt gezichtsherkenning, detectie van lijnoverschrijding, inbraakdetectie, detectie van regio-ingang en detectie van regio-uitgang mogelijk, terwijl het verschil tussen mensen en voertuigen kan worden bepaald.

Gebruikers kunnen de DS-2CD2387G2-LU (C) binnen of buiten monteren dankzij de IP67 water- en stofbestendigheid. Aan boord van de minidome is een slot voor een microSD/SDHC/SDXC-geheugenkaart voor on-board opname. Het beschikt ook over een ingebouwde microfoon die geluiden tot op 5 meter afstand kan opnemen. Dit is ideaal voor bewaking in de directe omgeving, zoals opritten, garages en binnenplaatsen.

We raden aan dat de DS-2CD2387G2-LU (C) wordt gevoed via POE (Power over Ethernet) voor eenvoudige installatie, aangezien er slechts één kabel nodig is om de minidome te voorzien van zowel stroom- als dataverbindingen. Indien nodig kan de camera echter worden gevoed door 12V DC. Houd er rekening mee dat er geen voeding bij de aankoop is inbegrepen, maar we hebben onze aanbevolen optie hierboven vermeld in het gedeelte Vaak samengebracht.

Eigenschappen

Artikelnummer 202115111515
Merk HIKVISION
Omschrijving DS-2CD2387G2-LU ColorVu Acusense 8MP Eyebal Audio zwart

Downloads

OmschrijvingBestandstypeDownload