0--

Technisat Techniline Pro 22 Full HD LED smart televisie met ingebouwde satellietontvanger

Technisat  Techniline Pro 22 Full HD LED smart televisie met ingebouwde satellietontvanger
Module:
      (+€ 99,00)
      (+€ 59,00)
      (+€ 99,00)
Inladen zenders:
      (+€ 12,50)
Technisat tablet (Technipad):
      (+€ 369,00)
Technisat toetsenbord:
      (+€ 59,95)
Aantal
€ 599,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Deze Technisat TechniLine Isio Exclusive is een tv met een mooi en scherp Full HD LED beeld. De TechniLine heeft een elegante aluminium behuizing voorzien van een ingebouwde 2.1 speakerset. Met de TechniLine kunt u alle voordelen van Isio ontdekken. Isio staat voor begrijpelijk en innovatief gebruik van de laatste internet technologieën.
 
Tevens beschikt deze Technisat TechniVision Isio over een quattro tuner: 1x een DVB-S tuner, 1x een DVB-S2 tuner, 1x een DVB-T tuner en een 1x DVB-C tuner. Dit betekent dat een losse satellietontvanger niet meer nodig is. U kunt met deze televisie ook opnemen (van dezelfde zenders als waar de tv op staat) via een extern opslag medium (usb stick of schijf) die u kunt aansluiten op de USB ingangen van het toestel. Via Wi-Fi kunt u de televisie ook verbinden op uw thuis netwerk. Tevens kunt u dan gebruik maken van de smart functies van de televisie. Let er wel op dat browsen op het internet op een smart tv niet te vergelijken is met het internet browsen op een computer. Onze ervaring is dat apps op een smart tv vaak het beste werken.
 
Daarnaast kunt u de televisie ook via een app op uw telefoon of tablet bedienen. Met dezelfde app kunt u ook video's en foto's vanaf u telefoon of tablet streamen naar de tv. Met de tablet van Technisat, de Technipad vergroot u uw plezier van de televisie en andere Technisat apparaten. Met deze tablet kunt u niet alleen eenvoudig de televisies van Technisat bedienen maar ook de dab+ radio's en de ontvangers van Technisat. Daarnaast kunt u ook video's en foto's streamen naar uw televisie. Tevens verkopen wij een toetsenbord van het merk Technisat waarmee u gemakkelijker en sneller kunt typen op uw televisie.
 

Module

Wilt u naast de vrij te ontvangen zenders ook de betaalzenders (waar u een abonnement voor nodig heeft) kunnen bekijken? Bestel dan gemakkelijk een CI module voor Joyne of Canal Digitaal mee. U kunt kiezen uit drie opties: CI+ Module en de CAM 701 voor Canal Digitaal en een CI+ module voor Joyne.

  • De CI+ module van Joyne is inclusief kaart, deze zit er dus ingebouwd.
  • De CI+ module van Canal Digitaal bevat geen kaart, deze moet u er zelf nog in steken. Ideaal wanneer u al een Canal Digitaal kaart heeft.
  • De CAM 701 is een module met ingebouwde kaart. Indien u al een kaart heeft voor deze optie gaat, zult u dus wel uw abonnement moet overzetten van uw huidige kaart naar deze module. Dit kunnen wij eventueel voor u doen.

HDMI aansluiting2x
USB aansluiting2x
CI slot1x
Ingebouwde DVD spelerJa
Canal Digitaal fastscanJa
OpnemenJa, via extern opslagmedium
Gewicht2.8kg (met voet)
Ingebouwde satellietontvangerJa
Full HDJa
Beeldformaat22 inch / 56 cm
Artikelnummer 24121601
Merk Technisat
Collectie
Omschrijving Techniline Pro 22 Full HD LED smart televisie met ingebouwde satellietontvanger
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Technisat