0--

Nikkei 20 inch HD Led TV met ingebouwde ontvanger

Nikkei  20 inch HD Led TV met ingebouwde ontvanger
Wij verwachten dit product binnenkort (weer) aan te kunnen bieden

Uitverkocht, pas in September 2017 weer leverbaar.

 

De Nikkei NLD20-MBK is een 20 inch (51cm) HD ready Smart LED televisie. De Nikkei is voorzien van ingebouwde DVB-S2 / DVD-T/T2 / DVB-C tuners. U kunt dus satelliet tv kijken via deze schotel. Tevens beschikt de televisie over een ingebouwde DVD speler. Dankzij het compact formaat en de mogelijkheid om deze tv te gebruiken voor zowel satelliet, digitenne en kabel tv is de Nikkei NLD20-MBK uitermate geschikt voor gebruik in de camper, caravan of boot. 

Naast de vele televisie opties beschikt de Nikkei ook over een diverse andere aansluitingen, waaronder een USB Poort. Op deze USB poort kunt u een externe harde schijf aansluiten of een normale USB stick. U kunt via de USB poort verschillende media bestanden afspelen, waaronder MP3 en CD. 

Het mooie van deze Nikkei TV is dat het goed overweg kan met Canal Digitaal. Zo zit er een fastscan functie in waarmee u snel een nieuwe zenderlijst in de televisie kan zetten. Dit zorgt er voor dat u altijd de nieuwste zenderlijst in de tv kan hebben. Indien Canal Digitaal wat veranderd in de zenderlijst kunt u deze zelf gelijk updaten.

CI+ Module

Let op u heeft wel een module nodig! Heeft u nog geen module? Bestel dan gemakkelijk een CI+ module of een CAM 701 mee. De CAM 701 is een module met ingebouwde kaart. U zult dus wel uw abonnement moet overzetten van u huidige kaart naar deze module/kaart. Dit kunnen wij eventueel voor u doen. Bij de gewone CI+ module is dit niet nodig.

Deze televisie heeft geen ingebouwde spanning stabilisator. Komt uw 12v netwerk ook wel eens boven de 12v uit dan raden wij aan om een spanning stabilisator mee te bestellen om te voorkomen dat de tv kapot gaat. 

Specificaties:

  • 20 inch / 51cm   / Diagonaal gemeten
  • DVB-T, DVB-C en DVB-S2 tuner 
  • Scart aansluitingen: 1x 
  • HDMI aansluitingen: 1x
  • USB aansluitingen: 1x USB 2.0
  • VGA aansluitingen: 1x 
  • Common interface: 1x
  • Verbruik: 22 watt

Afmetingen:

Breedte: 473mm
Hoogte: 328mm
Diepte: 134mm

Breedte473 mm
Hoogte328 mm
Diepte55 mm
HDMI aansluiting1x
VGA aansluiting1x
USB aansluiting1x
CI slot1x
Ingebouwde DVD spelerJa
Canal Digitaal fastscanJa
OpnemenNee
Ingebouwde satellietontvangerJa
Full HDJa
Gewicht3.7 kg
Beeldformaat20 inch / 51 cm
Artikelnummer 2301161
Merk Nikkei
Collectie
Omschrijving 20 inch HD Led TV met ingebouwde ontvanger
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Nikkei