0--

Teleco Ombouw set van 50-65 en 65-80

Teleco  Ombouw set van 50-65 en 65-80
Formaat ombouwset:
      (+€ 50,00)
Aantal
€ 449,00 Inclusief BTW
Bestel direct »
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Heeft u een 50cm Teleco systeem en wilt u daar een 65cm van maken dan is dat geen enkel probleem met deze ombouwset. Hetzelfde kan met een 65cm systeem waar een 85cm van gemaakt moet worden. U kunt hierboven gemakkelijk selecteren welke set u wilt.

Het schotelblad zelf moet natuurlijk vervangen worden, daarnaast worden ook de achterkant en de arm van het systeem vanvagen. In principe kan dit met bijna alle schotels van Teleco gebeuren. WIlt u er toch zeker van zijn dat uw schotel ook omgebouwd kan worden, stuur ons dan een mailtje met foto's van uw schotel. Dan laten wij u weten of het mogelijk is.

De prijs is exclusief montage, mocht u het door ons willen laten monteren geef dit dat aan tijdens het invoeren van uw adresgegevens (apart kader). Voor ongeveer € 100,- extra maken wij het voor u in orde bij onze winkel in Siegerswoude. Selecteer dan tijdens het bestellen dat u het product ophaalt in de winkel, u hoeft dan geen verzendkosten te betalen. Nadat u uw bestelling heeft afgerond nemen wij contact met u op voor een afspraak en maken we het allemaal in orde.

Natuurlijk mag u het zelf ook monteren en vervangen. Wij sturen dan alles wat u nodig heeft naar u toe. 

Artikelnummer 10061701
Merk Teleco
Collectie
Omschrijving Ombouw set van 50-65 en 65-80
OmschrijvingBestandstypeFormaatDownload
Delen:

Verwante artikelen

Meer van Teleco