Voor 15:00 besteld, morgen in huis Onze winkel is 53 uur per week voor u geopend

Narrowcasting (kabelkrant)

 

Arob Antennebouw heeft inmiddels al veel ervaring met narrowcasting. Narrowcasting is een systeem waarbij u zelf een tv kanaal heeft en zelf beslist wat u daar op laat zien bijvoorbeeld nieuwtjes of foto’s. Dit kan kleinschalig zijn en bijvoorbeeld als reclame gebruikt worden in een winkel maar het kan ook grootschalig zijn en bijvoorbeeld als extra informatie kanaal gebruikt worden in een hotel, verzorgingstehuis of zelfs in een sportclub.

Momenteel hebben we kabelkrant / narrowcasting systemen lopen in een  dorpen, bungalowparks, campings en een verzorgingstehuizen. Wat dat betreft hebben we in elk segment ervaring. Wij sluiten het systeem voor u aan en helpen u bij het opstarten van het systeem. Daarna bent u eigen baas over uw narrowcasting kanaal. U kunt zelf bepalen wat voor nieuwe dingen er op komen te staan. Heeft u bijvoorbeeld binnenkort een evenement op de planning staan dan is dit een mooie oplossing om er meer reclame voor te  kunnenmaken. Eventueel kunnen wij het systeem ook voor u onderhouden en nieuwe berichten voor u aanmaken, informeer dan wel even naar de mogelijkheden.

Wij leveren u ook de software waarmee u zelf eenvoudig de zo genaamde dia’s kan maken. De software is zeer gebruiksvriendelijk en door iedereen te hanteren. Bij aflevering geven wij u een uitleg hoe het systeem werkt zodat u gelijk aan de slag kunt.

Mocht u nog vragen hebben, meer informatie willen, of een prijsoverzicht willen dan kunt u een e-mail sturen naar info@arobantennebouw.nl. Natuurlijk maken wij, zoals u van ons gewend bent, uw systeem op maat zodat het voldoet aan al uw eisen en wensen.